Gender

Female


Location

Haaren


Birthday:

April 2


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

STUDIO VISCOM Creativiteit, kwaliteit en duurzaamheid… “Wie vanuit betekenis onderneemt, raakt zijn doelgroep vanuit het hart, geeft energie en maakt zo de wereld een klein beetje mooier.” Studio Viscom laat deze ondernemingsverhalen tot leven komen in een eigen unieke visuele beleving. Een waarin je publiek zich herkent en omarmt. Het enigste wat ik van jou nodig heb is je eigen(wijze) gedreven intrinsieke motivatie en visie. Met een commitment van een maand zetten we samen intuïtief het ultieme resultaat neer. Wil jij jouw ondernemingsverhaal visueel laten vertalen naar een geloofwaardige branding? Maak een afspraak in mijn agenda. Ik daag je uit mij in 30 min. aan te steken met je ontembare enthousiasme! Resoneren we, dan kan ik niet wachten om met jou in zee te gaan. 


Wat is je website?

https://Www.studioviscom.nl


extra website

https://Www.viscomschoolgids.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Het ripple effect... Samen die ene zoeken die de trilling verhoogt zodat de weegschaal om tipt naar een plek van licht en liefde🙃🥰.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Het begon 5 jaar geleden bij Tessa van Dongen, van praktijk gele ster. Ik heb bij haar harmoni3 mogen doorlopen. Hier kwam ik achter mijn eigen (soms onhandige) patronen en de kracht van het universum. Een geweldige methodiek. Deze heb ik later vorm mogen geven tot een train de trainer programma. Hier kwam ik achter mijn eigen (soms onhandige) patronen en de kracht van het universum

Met mijn talent de wereldwijde trilling verhogen is mijn ultieme droom. Voor mijn bedrijf, studio viscom.nl, heb ik begeleiding genoten van Tess Fliers, spiritueel business coach. Zij gaf me inzichten hoe ik mijn kracht het beste in kan zetten om mijn droom te verwezenlijken. 


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik werk intuïtief en vertaal de energie van de ondernemer (ondernemingsverhaal) in beeld en beleving (huisstijl, branding) zodat hij/zij  zichtbaar wordt bij de doelgroep en de wereld zo een beetje mooier kan gaan maken.


Mijn advies/quote aan anderen:

Wie vanuit betekenis onderneemt, raakt zijn doelgroep vanuit het hart, geeft energie en maakt zo de wereld een klein beetje mooier. Ik vertaal deze ondernemingsverhalen met liefde naar beeld (huisstijl /branding)


Joyce Blommensteijn updated their profile
Aug 13
Joyce Blommensteijn is now a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk
Aug 13