Gender

Female


Location

Zwolle


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Healing d.m.v. kunst, zang ,channelen, reading.


Wat is je website?

http://www.livingjoy.nl


extra website

http://www.milarepatoren.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Beleven en uitleven van mijn passies en talenten. Dromen neerzetten. Durven zijn wie ik ben vanuit liefde voor mijzelf. Kortom gewoon leven.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Door het gevoel van het oneindige gevecht in mijzelf tussen verstand en hart. Heftige gebeurtenissen, die mij op mijzelf werpen, die nu ten einde lijken te komen, omdat ik leer mijn eigen beste vriend te zijn. Mijzelf te (h)erkennen in mijn overgevoeligheid, mijn emoties, mijn gevoelens en gedachtens, geeft mij de kracht de ruimte te vinden om een kind en leerling te zijn in mijn leven, en vanuit daar ontdek ik een wereld voor liefde en vreugde, Een ontmoeting met mijn innerlijke leraar. Naast mijn vrienden en familie speelt mijn lieve partner John een belangrijke rol in mijn leven. Een mooie liefdevolle spiegel die vanuit liefde en zorg mijn hart weet te openen en leert te kijken naar mijzelf.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik maak kunst afgestemd op de personen. Daarbij geeft ik nog een reading en raad. Ik schrijf muziek en channel klanken en woorden. En geef ik yoga/meditatielessen in de Milarepatoren het centrum van mijn vriend.


Mijn advies/quote aan anderen:

Luister naar je hart, doorleef je passies en je zult een gelukkig mens zijn, zelfs in tijden van leed.


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

 • Hey meis,

  Wat leuk jou ook hier te vinden:).
  Dikke knuff!
  Pas
 • Beste LivingJoy,

  Graag stel ik me op deze manier aan je voor en maak ik je attent op mijn persoonlijke weblog, waarmee ik sinds eind mei gestart ben: http://www.bertjanvandermieden.nl Inmiddels ruim zeventig artikelen, tientallen reacties en ruim 1700 bezoekers. Of dat laatste veel of weinig is weet ik niet, maar ik ben er blij mee. Ik meld het aan deze groep omdat persoonlijke blogs aanvullend en inspirerend kunnen werken op onze contacten via dit netwerk. Als je ook een persoonlijke weblog hebt, laat het me dan s.v.p. weten. De uitwisseling daarvan werkt stimulerend is mijn ervaring.

  Ik hoop dat je dagelijks geniet van een weblichtje en ik zie je feedback en reacties graag tegemoet.

  Met hartelijke en vriend(?)-elijke groeten,

  Bert-Jan van der Mieden.
This reply was deleted.