Gender

Male


Location

Reeuwijk, Zuid-Holland


Birthday:

October 2


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Interim- & Verandermanagement en Analytische Coaching


Wat is je website?

http://www.fuzu.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Voor mij betekent spiritualiteit in het kort gezegd op een andere wijze kijken naar mensen en organisaties. Wat zijn hun diepere (onbewuste) drijfveren? Het ontdekken van kerncompetenties en de ontwikkelbaarheid er van. Daarmee het realiseren van duurzame veranderingen.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Zoals ik momenteel tegen spiritualiteit aankijk is sterker geworden in de afgelopen 5 jaren, althans sindsdien ben ik er veel bewuster mee bezig. Ik heb een nieuwe omgeving voor mezelf gecreëerd en de mensen daarin werken bijzonder inspirerend op mij. Het gedachtengoed van ondermeer Carl Gustav Jung, maar ook een man als Paul de Blot fascineren mij.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Incorporeren!


Mijn advies/quote aan anderen:

Vanuit zelfinzicht en ontwikkeling van natuurlijke mogelijkheden, kan ieder mens doen wat hij of zij te doen heeft vanuit de eigen verantwoordelijkheid.


Manfred J.L. Albersen posted an event

May 29, 2010 from 12:00 to 19:00

Antropia Driebergen

Apr 29
Manfred J.L. Albersen commented on Ineke Rabbering's event SMT met Margaret Wheatley: Leiderschap vanuit nieuwe wetenschappelijke inzichten.
"Ik had me al aangemeld!! Maar nu ook bij deze, wordt vast geweldig."
Nov 5, 2009
Manfred J.L. Albersen left a comment for Bart van Aken
"Woef, Welcome on board!"
Sep 29, 2009
Manfred J.L. Albersen posted a discussion
Een heerlijke lange zomer is weer voorbij. Vandaag 21 september 2009 begint officieel de Herfst (Meteorologisch op1 september en Astronomisch op 22 september!), we staan aan het begin van weer een nieuw seizoen met paddenstoelen en een kleurrijke…
Sep 28, 2009