Gender

Female


Location

Houten


Birthday:

May 23


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Als DE Affirmatie- en InspiratieCoach van Nederland is het mijn doel om mensen op een andere manier naar zichzelf, hun gedachten en hun omstandigheden te laten kijken, om op die manier de kwaliteit van hun leven op een positieve manier te verbeteren op welk gebied dan ook.


Wat is je website?

https://www.margrietenco.nl


extra website

https://www.facebook.com/MargrietenCo?ref=hl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit betekent voor mij in beweging gezet worden, van levend persoon zijn, en van gedrevenheid. Mijn bewustzijn dat de menselijke ziel of het menselijke innerlijk zijn oorsprong heeft of in relatie staat tot een hogere werkelijkheid. Voor mij een persoonlijke levenshouding die mij verbindt met al het GOEDE wat er is.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Het heeft altijd een rol gespeeld in mijn leven, ik voelde en zag meer dan een ander en kon dat zelf heel lang niet plaatsen, heb velen (uit liefde) geholpen door intuïtief aan te voelen en te helpen in hun zoektocht in het leven. Vanaf mijn 30e (burnout/ontdekking HSP) ben ik daadwerkelijk op onderzoek uitgegaan en kwam ik oa met het boek Je kunt je leven Helen van Louise Hay in aanraking. Dit heeft mijn leven veranderd en ik ben de opleiding tot practisioner van de Louise Hay gaan volgen en met succes afgerond (met eervolle vermelding achter in de boeken van Louise Hay als practiserend Coach in Nederland van deze materie). Daarna zijn er nog veel voorbeelden geweest waar ik aansluiting bij heb gevonden (Byron Katie, Wayne Dyer, Doreen Virtue etc).


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Sinds ik als zelfstandige werk merk ik hoe fijn het is je innerlijke bron, je sensitieve, zachte en warme kant, je intuïtieve vermogen aan te spreken om met anderen een stuk mee te wandelen op hun levenspad, waar de antwoorden in hun zelf als schatten verborgen liggen en ik hun richtingaanwijzer mag zijn dit te openen of terug te vinden. Zo heerlijk om hierop te kunnen en mogen vertrouwen en vanuit liefde zoveel door te kunnen en mogen geven.


Mijn advies/quote aan anderen:

"Als je het niet in jezelf kunt vinden, waar verwacht je het dan te vinden"