Gender

Female


Location

Den Haag Zuid- Holland


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Workshops creatief en intuitief beeldhouwen en schilderen vanuit eigen kern Ook geef ik teambuildingworkshops voor bedrijven waarbij een ieders persoonlijke en unieke kwaliteit aan het licht wordt gebracht waardoor er meer duidelijkheid komt over de unieke inbreng die elk van de deelnemers kan hebben voor de samenwerking in het bedrijf. Ook organiseer ik speciale kunstevenementen zolas in april een uitvaartbeurs iArs Moriendi in de Chizone, Scheveningen waar met name de vernieuwende manier van afscheid nemen extra aandacht zal krijgen en veel memorial kunstwnaar zich gaan presenteren. . Tevens is het mogelijk om in een mijn galerie/atelier met nabestaanden een een of huismonument uit steen te maken ter herinnering aan een geliefde .


Wat is je website?

http://www.mariannedenotter.nl


extra website

http://www.artontour.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

is de basis van waaruit ik leef.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

weten dat ik niet een alleenstaand wezen ben maar verbonden met alles. Diverse ingrijpende levenservaringen hebben mij dat inzicht gegeven.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Het is voor mij alleen mogelijk om authentiek werk te maken als ik mij afstem op mijn diepste kern. Het blijft een voortdurende zoektocht naar de essentie van het leven waarbij ik tracht een vorm de geven aan dat waar het volgens mij omgaat. Liefde.


Mijn advies/quote aan anderen:

Communiceren door kunst is een prachtige manier van delen.


Marianne den Otter posted an event
Apr 29
Marianne den Otter left a comment on Trainers
"In mijn galerie Art On Tour's Gallery in Scheveningen Bad geef workshops beeldhouwen en materieschilderijen (recyclingmateriaal) waarbij de eigen inbreng van iedere deelnemers centraal staat. Vaak kent men elkaars creatieve  kwaliteiten niet echt of…"
Sep 25, 2012

Groepen