Gender

Female


Location

Uden, Noord Brabant


Birthday:

September 18


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Vanuit een integrale (second tier, teal/turkoois) ontwikkelingslaag meekijken naar jouw (levens-werk) vraag, op de rand van het onbekende. Zowel in lichamelijke, psychologische, sociale en spirituele aspecten. Wat is hun roep? Hoor je die of hoe maak je die weg, zodat er 'iets niet klopt' aan het geheel? Mijn specialiteit is het weer bewust herkennen en erkennen van ontkende overlevingspatronen, zodat je als nieuw, vrijer en meer in zijn geheel, verder kunt stromen.


Wat is je website?

http://www.consciousinterconnection.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit betekent voor mij het absolute Ene door mijn unieke Zijn heen laten stromen. Transparant, open, in Eenheid en Verbinding. Vol-ledig Leven in helderheid.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Mijn hele leven is mijn palet en levenswerk-schilderij. Ik houd van leren en 'beyond', op een vrij associatieve, creatieve manier. Belangrijk was mijn 28 jaar therapeutisch werk als psycholoog en ook de periode zo'n 14 jaar geleden: TM en Sidhi cursus gaan doen ging samen met diepgaande veranderingen in werk en gezin. De laatste jaren brengt boeken schrijven veel helderheid, openheid en heling.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik schrijf als spiritueel proces en tevens om een praktische en tevens aantrekkelijke vorm te creëren om mens en organisatie te inspireren steeds vollediger, geHeler, samen te gaan. Om niets 'weg te doen' of 'af te doen' qua diversiteit, maar werkelijk samen te werken en kloppende verbindingen te maken. Mijn meeromvattende doel is: meer innerlijke vrede in ieder van ons leidt tot meer uiterlijke vrede in zijn geheel. Veel mensen raken verdingest, versnipperd en gestrest via hun werk, dus leek me 'de werkende mens' een zinvolle doelgroep om mee te beginnen.


Mijn advies/quote aan anderen:

GeHeel jezelf en daarmee alles.