Gender

Female


Location

Drenthe, omgeving Hoogeveen


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik heb me verdiept in het organiseren van je werkplek, werkstromen en werknemer (jijzelf). Niet als doel op zich, maar als middel voor het creëren van meer overzicht, ruimte, creativiteit en het realiseren van jouw persoonlijke doelen. Vandaar de subtitel van mijn bedrijf: 'Organiseren met ziel en zakelijkheid'.


Wat is je website?

https://www.kijkoporganizing.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Het is het geheel dat mij voedt, het is het mysterie waarin ik me verbonden voel, de eenheid, het diepere, hogere. Het is ook met beide benen op de grond verbinding voelen met wat er is, met het nu. Het is elke dag weer opnieuw ervaren, ervan wegraken en toch weer de verbinding vinden.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Al heel jong was ik geïnteresseerd in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en groei. Veel gezocht, jaren geleden de healing-opleiding gedaan en ervaar nog steeds dat ik als automatisch de wereld inkijk vanuit de invalshoek van energie. Veel gelezen, workshops meditatie (pffffff, moeilijk om dat in mijn dagelijks leven neer te zetten). Belangrijke inspirators zijn voor mij Byron Katie, Deepak Chopra, maar bijvoorbeeld ook Steven Covey.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik probeer het organiseren van leven en werk te verbinden met persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Dat is zoeken bij het geven van bedrijfstrainingen. Bezieling is voor mij een belangrijke verbindende factor. Ik blijf ontdekken in mijn eigen wereld en met jouw hulp ook in de jouwe.


Mijn advies/quote aan anderen:

Laat je niet leiden door de waan van de dag, maar ervaar het moeiteloze in elk moment.