Gender

Female


Location

zuid holland


Birthday:

May 17


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

terug naar verbinding met zichzelf en de natuur, natuurlijke ontspannen vreugdevolle manier van leven. Energie van de natuur, eigen creatie door gebruik en erkenning van eigen unieke talenten en kracht en alle ons omringende liefdevolle energien. zelfinzicht healing en acceptatie. Ik maak geneeskrachtige prachtige natuurcosmetica samen met engelen en het bewustzijn van de planten. Ik deed dit ook in het oude Egypte en nu het licht en bewustzijn weer op aarde toeneemt is het weer tijd voor producten zoals deze om beschikbaar te komen voor de mensen op de aarde...


Wat is je website?

http://www.anuraya.nl


extra website

http://www.wanagiwakan.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

de gehele reis die we maken als mens en verbondenheid met al wat leeft en beweegt zichbaar onzichtbaar het gekende en ongekende, de vreugde van jezelf en de ander beleven en ervaren en DELEN. kijk ook op http://gaia5dcreationproject.ning.com/profiles/message/listInbox?xg_source=msg_mes_private voor meer info.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

DOOR AL MIJN LEVENSERVARINGEN HEEN EN HET MOEILIJKE PAD DAT IK OOK DIT LEVEN WEER GEKOZEN HEB, BEN IK GEGROEID NAAR VOLLEDIG ZIJN EN BEGRIP EN VREUGDE VAN WIE IK BEN, WIE WIJ ZIJN EN WAAR WE NAAR OP WEG ZIJN. DE ONTELBARE MOGELIJKHEDEN TOT CREATIE EN WAAR WIJ ALS MENS TOE IN STAAT ZIJN VULT MIJ MET DIEPE VREUGDE NET ALS AL DE ZOVELE WONDEREN DIE ONS OMRINGEN IEDER MOMENT EN DOORDRINGEN EN DIE IK HEB MOGEN ERVAREN!!!IK DEEL GRAAG MIJN KENNIS INZICHTEN POSITIVITEIT VREUGDE EN TALENTEN EN MIJN SCHATTEN VAN GAVEN MET AL WAT LEEFT!


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

iK BEN BEGELEID-STER VAN MENSEN NAAR ZICHZELF EN DE NATUUR DE LIEFDE IN ALLES EN VERTROUWEN.


Mijn advies/quote aan anderen:

OPEN JEZELF WEER VOOR DE NATUUR EN HET LICHT IN JE LEVEN