Gender

Female


Location

Amsterdam


Birthday:

September 28


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik help anderen zicht geven op - en vertrouwen geven in, en vrijer te maken om - vanuit je essentie en potentieel je 'souls highest path and purpose' te leven in je (werkend) bestaan. Dat doe ik met mijn zichtgevend, helende, en aardse coach/trainers/begeleiders talenten, in concrete trajecten als loopbaancoaching, leiderschapscoaching en begeleiden van bezielde ondernemers.


Wat is je website?

http://www.rosa-ligna.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Dat ik weet dat ik een onderdeel uitmaak van het grote Geheel. Dat ik als in verbinding leef met de Aarde en de Hemel, en onlosmakelijk met alles wat leeft. Dat bewustzijnsontwikkeling heel goed kan in deze aardse weerbarstige realiteit, wat ik ook een hele klus vind. Dat ik weet dat ik hier ben om bewustzijn op te doen en mijn Soul's highest path & purpose te leven. Zo gewoon, aards, uitdagend, eenvoudig en zo bijzonder als dat is.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Door het leven heen, aangezet door de crisissen, ervaringen en bijzondere mensen in mijn leven. Door een al meer dan 30 jaar durende zoektocht, waarbij mijn pad van alles kruist: meditatie, healing, veel boeken - workshops, wijsheidsbronnen bestuderen (mentaal, gevoelsmatig en spirtulee) etc. ITIP en retraites, en in het bijzonder Jaap Voigt, dansen, Talentenspel, Ken Wilber, Sjamanisme, Gnostiek, I tjing, In relatie zijn met ouders, vrienden, geliefden. In de natuur zijn.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik help mensen op kruispunten in hun (werkend) bestaan te ontdekken en hoe je vanuit je essentie en talenten, praktisch en gefocust ‘het verschil kunt maken’ in je werk en leven. En daarmee zelf te bloeien, en bij te dragen aan een 'betere wereld'.


Mijn advies/quote aan anderen:

In essentie gaat het maar om 1 vraag: 'wat heb je met/vanuit de Liefde gedaan'?


Groepen