Gender

Male


Location

Oudenbosch, Brabant


Birthday:

February 16


Age:

54


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Energie Bewustwording, Ontdek het Wezenland, Interne Communicatie, Externe Communicatie, Communicatie Training, Persoonlijke Effectiviteit, Regressietherapie, Reïncarnatietherapie, therapie, Coaching, Spiritueel Bewustwording, octoquest coaching middels 8 kernvragen.


Wat is je website?

https://www.energytraining.nl


extra website

https://www.wezenland.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Mate van bewustzijn. Inzien dat je meerdere malen hier op Aarde (Wezenland) bent geweest. Leven is ontwikkelen. Door contact met jezelf en anderen te onderhouden groei je. Het lezen biedt ons deze mogelijkheid. Mocht je trauma oplopen in je leven, dan kan een herbeleving middels Regressietherapie je helpen. Hiermee kan deze donkere periode in je leven, verlichtend werken.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Toen ik 7 jaar was, keek ik naar mezelf in de spiegel en vroeg aan mezelf; "Waarom ben ik hier weer teruggekomen? Wat heb ik hier nog te doen?" Deze vragen hebben me sinds dien door mijn leven geleid. Hierover heb ik een spiritueel roman geschreven: De ontdekking van het Wezenland. ISBN: 9789492528070 Op dit moment ben ik Regressie- en Reïncarnatietherapeut io. Zo kan ik mensen geleiden naar de kern van hun probleem, om het samen te helen.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Een spirituele benadering in trauma begeleiding helpt zowel de mens als de ziel door een Regressie gerichte herbeleving in te zetten. Hiermee wordt de kern aangepakt en niet slechts de symptomen weggenomen.


Mijn advies/quote aan anderen:

Alles wat je ziet of ervaart is 'los van waarde' (waardeloos), totdat je het waarde hebt gegeven.