Gender

Male


Location

Utrecht


Birthday:

September 1


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Psycho-fysieke training & coaching, ervaringsgericht leren door werken met het lichaam en dit vertalen naar het verstand. Leren communiceren over grenzen, verhoudingen, geweldloze communicatie, angst en intimiteit. Doorvertaald gaat dit over spiritualiteit, grenzen van "wat ben ik, wat ben ik niet meer, waar voel ik blokkades, angst en weerstand etc." shiatsu massage


Wat is je website?

https://www.schoolvoorkrijgers.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Het ervaren van het grotere geheel, acceptatie van alles wat er is, ontdekken en loslaten van angsten en oude patronen, echt contact met anderen.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Ik ben opgevoed met zelfreflectie en het idee dat alles begint bij jezelf. Verder heb ik jarenlang getraind en gemediteerd bij trainingscentrum Kenkon en op andere plaatsen. Karate, meditatie, en qigong waren mijn kern-activiteiten daarin. De grootste ontdekkingen heb ik gedaan op momenten dat het me lukte om helemaal naar binnen te keren. Daarbij ontdekte ik steeds weer dat de oorzaak van alle lijden in mezelf ligt.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Trainingen geven over het omgaan met grenzen, angst, agressie en intimiteit. Training en coaching rond depressie, zingeving en mindfulnes. Shiatsumassage& coaching om mensen rust, stevigheid en ontspanning te geven.


Mijn advies/quote aan anderen:

"Pijn is een signaal van het lichaam, lijden is iets wat je zelf creert. Als je uitvind hoe je dat doet kun je jezelf ervan bevrijden"


Michiel Hiemstra posted an event

Mar 15, 2012 from 20:00 to 21:30

De Kinderzaal, revalidatiecentrum De Hoogstraat Utrecht

Apr 29, 2020
Michiel Hiemstra posted a discussion in Spirituele Management Tafel
 Ik ben erg benieuwd hoe mensen denken over wat hier een nieuwe trend genoemd wordt. Spiritualiteit en het ambieeren van een hoge-(re) positie in de hierarchie van een bedrijf, kan dat? En als je puur vanuit dienstbaarheid een hoge positie verovert,…
Dec 23, 2010
Michiel Hiemstra replied to Barbara Jansen's discussion Hulpvraag bij voorbereiding training "Ken jij jezelf en de ander?". in Trainers
"Hallo Barbara,
 
Ik denk dat elke spelvorm waarbij mensen uit hun comfortzone gehaald worden interessant kan zijn omdat je mensen dan in een ander kader ziet. Zelf heb ik bijvoorbeeld wel mensen met elkaar laten boksen, met het idee dat je vecht…"
Dec 23, 2010