Gender

Male


Location

Zeewolde


Birthday:

May 12


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Mijn werk specialiteit is begeleiding in informatievoorziening, het uitlijnen van business (processen) & IT systemen (software) om de informatie in een organisatie zoals gewenst (informatie strategie) te laten stromen. Hiervoor heb ik een holistisch architectuurmodel ontwikkeld dat ik in eigen beheer uitgeef. Als mens heb ik mijzelf ontwikkeld tot een vrij onafhankelijk persoon met een sterke klik met het leven vanuit je 'inner self' en je 'inner purpose' zoals Eckhart Tolle dat beschrijft. Hierover kom ik graag in contact met mensen en kan ik ook mensen me helpen.


Wat is je website?

https://www.seelt.com


extra website

https://www.worldfestivaloftrees.org


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Het leven in overeenstemming met het geheel. Vanuit het totaal overzicht. Ik ben sterk met de natuur begaan en de huidige werkwijzen gaan mij aan het hart.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Van jongs af aan heb ik momenten gehad, maar in 2005 kocht ik een hapinezz waarin tolle stond. Dat was voor onschatbare waarde van mij toen ik een ongewenste scheiding terecht kwam precies op het punt van de financiele crisis in 2008. Geen vrouw, kind en werk meer en wel met je advocaat vechten om je kind t mogen zien. Dát was een heftige tijd waarin mijn persoonlijke ontwikkeling echt een vlucht heeft genomen. Toen ik 'a new earth' las van Eckhart Tolle was het een feest van herkenning en ben ik opnieuw opgestaan... 'geboren' als het ware.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik zoek contact met authentieke en vrijdenkende mensen..maar dat vind ik in een ego/technische wereld toch wel erg lastig. Ik hoop dat hier te vinden.


Mijn advies/quote aan anderen:

Voel je rust van binnen terwijl je van buiten de dingen vormgeeft die in overeenstemming zijn met het geheel.


Michiel Seelt replied to Michiel Seelt's discussion CIO gezocht voor interview in Directeuren en bestuurders
"dankje voor de tip, ga hem zeker even contacten."
Jun 16, 2017
Michiel Seelt posted a discussion in Directeuren en bestuurders
Voor een interview over enterprise informatie management zoek ik een CIO die openstaat voor een interview. Dit interview zou ik willen publiceren op mijn website www.seelt.com als voeding voor de informatie management markt om het onderwerp beter op…
Jun 15, 2017

Groepen