Gender

Female


Location

De Bilt, Utrecht


Birthday:

May 24


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik ben helder en zie veel mogelijkheden. Daarin kan ik creatief zijn en stop niet bij de eerste oplossing of laat me niet weerhouden door een 'obstakel'. Dit wil ik op allerlei manieren inzetten. Daarnaast geef ik trainingen rond communicatie en contact.


Wat is je website?

http://www.de-basis.net


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is voor mij leven vanuit mijn hart. Elke dag weer me afvragen of dat wat ik doe een bijdrage kan zijn naar een mooiere wereld. En dat dan juist in de kleine dagelijkse dingen, dus met beide voeten in de realiteit.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Ik heb veel gedaan met Emotioneel Lichaamswerk, dat maakte dat ik meer contact kreeg met mezelf en wat er voor mij belangrijk is. Toen ik daarna in contact kwam met Geweldloze Communicatie was voor mij de cirkel rond. Ik haal ook veel inspiratie uit de liederen van Huub Oosterhuis.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Aandachtig zijn bij wat ik doe. Momenten van meditatie inbouwen. Bij mijn trainingen en begeleiding van mensen heb ik een houding van mededogen en verdiep me in wat er in hun leeft. Ik reik ze dit ook aan om in hun eigen omgeving te ontwikkelen.


Mijn advies/quote aan anderen:

Er zijn altijd mogelijkheden. Je hoeft het niet alleen te doen.


Monie Doodeman posted a discussion in Mededelingen van leden
Een 2 daagse training voor mensen die al bekend zijn met Geweldloze Communicatie.Vanuit mijn ervaring als trainer Emotioneel Lichaamswerk combineer ik dit met Geweldloze Communicatie. Je vergroot je vaardigheden met GC en oefent hoe je toch in…
May 10, 2010

Groepen