Gender

Female


Location

Noord Holland, Alkmaar


Birthday:

April 6


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Spirituele Coaching & Spirituele Ontwikkeling, Spirituele Healing, Coaching bij Hoogsensitiviteit, diverse kaartreadings: Mlle. Lenormandkaarten, Kabbalah readings, Orakel-en Tarotreadings


Wat is je website?

http://sacred-insights.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is een persoonlijke ontdekkingsreis om tot het besef te komen dat wij meer zijn dan een fysiek lichaam. Ons lichaam heeft een ziel. Zodra de ziel het lichaam heeft verlaten is ons lichaam niet meer van nut. Het lichaam vergaat maar de ziel niet. Wij leven allemaal in hetzelfde landschap hier op Aarde maar onze zielsreis is verschillend. De ziel houdt niet op te bestaan zodra wij hier niet meer zijn. De ziel bestaat op drie niveau's; op verstandelijk niveau (de Neshama), op hart niveau (de Ruach/Geest) en in de lever/kaved waar de begeertes verzameld zijn (de Nefesh). De juiste balans vinden tussen deze 3 niveau's is erg belangrijk voor je zielsontwikkeling.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

In mijn kinderjaren had ik veel voorspellende dromen en maakte ik veel paranormale verschijnselen mee. Ik droomde belangrijke gebeurtenissen op enkele uren tijd in mijn slaap. Mijn Joodse oma van moederszijde was een zeer spirituele vrouw en geloofde mij. Zij heeft mij hierin begeleid en ondersteund. Ik heb mijn gave van haar overgeërfd.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik coach, begeleid, adviseer en ondersteun mensen bij al hun spirituele vragen en bekommernissen. Bij een kaartreading laat ik de diverse mogelijkheden en/of obstakels zien waarmee je te maken kan krijgen. De uiteindelijke keuze en beslissing ligt bij de persoon zelf.


Mijn advies/quote aan anderen:

Unto you it is given to know the mystery of the kingdom of G-d (Mark 4:11)


Vrienden (1)