Gender

Female


Location

Middenbeemster Noordholland


Birthday:

October 20


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik begeleid mensen en organisaties om meer vanuit verbinding met zichzelf de verbinding te zoeken met hun omgeving. De talenten die ik daarvoor inzet zijn: vertrouwen geven, enthousiasmeren en liefdevol confronteren, waarbij ik graag het lichaam als vertrekpunt neem.


Wat is je website?

http://www.younion.info


extra website

http://www.izen.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Voor mij betekent spiritualiteit: leven vanuit het besef onderdeel te zijn van een groter geheel, waarin een ieder iets bij te dragen heeft en een ieder gedragen wordt.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Mijn apostolische opvoeding heeft de eerste kiemen van een spiritueel besef gelegd, vervolgens ben ik in mijn zoektocht geraakt door het Boeddhisme. Tijdens mijn opleiding bij het ITIP is dit bewustzijn verder ontwikkeld.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

In mijn begeleiding van mensen voel ik mij regelmatig een instrument: "iets" komt door mij heen. Het enige wat dit van mij vraagt is mij open te stellen, er op te vertrouwen dat het goed is en dit door te geven. Op deze manier in het leven staan, is iets wat ik overdraag aan anderen in bijv. de open training Persoonlijk Meesterschap die ik geef en in ind. coaching.Tevens werk ik binnen Izen vanuit de visie dat het dagelijks leven spirituele oefening is. In de cursussen die wij geven, laten we mensen kijken naar hun aandeel in de situaties waarin zij vastlopen, om vervolgens vanuit verantwoordelijkheid weer invloed uit te oefenen. Tevens faciliteren wij het afstemmen op dat wat groter is dan jijzelf, waardoor het gevoel van gedragen worden kan groeien.


Mijn advies/quote aan anderen:

Het leven is te mooi om geleefd te worden. Leef je leven met alles wat in je leeft.


Olga van de Velde posted an event

Feb 2, 2010 from 15:30 to 19:00

Centre for Generative Leadership

Apr 29
Olga van de Velde commented on Theo Buijsrogge's event Boekpresentatie Succeskompas, richting geven aan je leven en werk
"Hallo Theo,

Ik ben heel nieuwsgierig naar je boek en naar de ondernemers van dit netwerk, dus ik kom graag!

Groet Olga van de Velde, Younion training en coaching"
Feb 17, 2010

Groepen