Gender

Female


Location

Den Haag


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Teamcoaching, Personal coaching, organisatie advies Ik begeleid mensen en teams op de weg van kennis naar wijsheid. Sleutelbegrippen zijn voor mij: persoonlijk leiderschap, zingeving en in je eigen kracht gaan staan.


Wat is je website?

https://zininkennis.nl


extra website

https://zingeving.org


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Ik ben in Damanhur in Italië opnieuw gestart met mijn spiritualiteit. Het heeft me een grote persoonlijke ontwikkeling gebracht en veel rust. Daardoor heb ik nu een fantastisch leven, ook in tijden als het niet makkelijk is.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Vooral in mijn 3 jarige opleiding als spiritual healer is dit inzicht gegroeid. Mijn medestudenten en de docenten hebben hierbij een bijzondere rol gespeeld, omdat de inzichten pas ontstaan in reflectieve interactie. Emoties vormen een belangrijk signaal, maar je kan er pas mee aan de slag als ze voorbij zijn (duurt slechts 3 minuten als je je mentale saboteur uit kan schakelen).


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik kan nu een zuiver kanaal zijn (vooral heel belangrijk in mijn werk als coach) om de beste kwaliteit te kunnen bieden aan mijn klanten. Ik werk sneller en effectiever. Ik gebruik ook spirituele technieken bij mijn coaching.


Mijn advies/quote aan anderen:

Volg je eigen weg en vertrouw op je intuïtie.


Pam Leenheers commented on Hans Buijsrogge's blog post Boekpresentatie 'Succeskompas, richting geven aan je leven en werk'
"Dag Theo,
Gefeliciteerd met je boek! Je inspireert velen, en succes is je gegund!
Hartegroet, Pam"
Mar 4, 2010
Pam Leenheers left a comment on Adviseurs
"Ik vind het wel mooi om het 13de lid van deze groep te zijn :-)."
Jul 17, 2008

Groepen