Gender

Male


Location

Klundert, Noord Brabant


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Vormgever (grafisch, ruimtelijk, internet), fotograaf en medium (Engelse methode, zie: Arthur Findlay College, Stansted, Londen).


Wat is je website?

http://www.musa.nl


extra website

http://spiritandsoul.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit betekent voor mij vooral werken aan mezelf, aan wie ik ben, aan wie ik wil worden, aan wie ik kan zijn. Mezelf zodanig ontwikkelen dat ik ieder uur, iedere minuut, iedere seconde leef volgens de hoogste versie van wie ik in essentie ben. En tijdens dat proces te trachten iedereen die daarvoor open staat, aan te raken en te inspireren. Soms door troost, soms door te luisteren, soms door empathie, soms door een advies uit mijn rugzak. Altijd vrijblijvend, altijd in liefde en altijd met ruimte en respect voor de ander.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

De één zal het een midlife crisis noemen, de ander een spiritueel ontwaken na het herkennen en tot inzicht komen dat dat wat was, niet meer dat is wat is. Daarbij speelde meerdere mensen en meerdere factoren een rol, meermaals. Toen en nog steeds.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Vormgevingstechnisch: mensen in de alternatieve sector helpen zo professioneel mogelijk voor de dag te komen met hun logo, huisstijl, folders en/of internetsite, tegen een aangepast tarief of soms zelfs helemaal voor niets... Fotografie: idem Mediumschap: inzicht geven, troost bieden, overleden dierbaren voor even weer heel dichtbij brengen, luisteren


Mijn advies/quote aan anderen:

Alles wat we zijn is het resultaat van wat we dachten


Patrick Rosenthal commented on Ria Feskens's blog post Waarom lichtwerkers ondanks hun goede intentie niet uit de verf komen.
"Wat mooi Ria, dank je wel. Er zitten zeker herkenbare stukken in. Een mooie reminder om er weer eens heel bewust naar te kijken."
Nov 7, 2012
Patrick Rosenthal posted a blog post
Al maanden ben ik redelijk intensief bezig met de vraag: 'Hoe wil ik verder?', 'Wat is het doel in mijn leven?', 'Wat wil ik bereiken?'. Redelijk existentiële vragen en - gezien mijn leeftijd - ook wel passend denk ik. Iedere ochtend mediteer ik een…
Feb 23, 2012
Patrick Rosenthal posted a blog post
Liefde, met een kapitale ‘L’. Een kapitale ‘L’ omdat we het over onvoorwaardelijke Liefde hebben. Liefde van de een voor de ander, voor de dingen om ons heen, voor het leven zelf. Voorwaardelijke liefde kent die liefde niet en is ook geen échte lief…
Sep 12, 2011
Patrick Rosenthal posted a blog post
  Okay, ik was er maar een uurtje, maar ik ben er wel geweest! Op de netwerkborrel van LinkedIn afgelopen woensdag 1 juni. Eén uur in zo’n crowded house is als een eeuwigheid voor iemand die zo notoir mensenschuw is als ik dat ben. Maar eerlijk is e…
Jun 6, 2011
Patrick Rosenthal commented on Patrick Rosenthal's blog post Placet hic requiscere Musis
"Hi Margriet,
Ik herken je verhaal (ook Waterman?), maar inmiddels is er veel veranderd. het was voor mij de aanleiding om weer echt te gaan ondernemen en dus ook keuzes te maken. Ik ben weer veel meer met mijn passies bezig en ben het vertrouwen in…"
May 11, 2011
Patrick Rosenthal commented on Patrick Rosenthal's blog post Ie-tsjie, nie, san… (vervolg)
"Hallo Margriet, nee, sorry, dat heb ik niet gedaan en ik geloof ook niet dat dat helpt. Natuurlijk is het fijn als je met liefde iemand wilt begeleiden en als dat jouw 'geloof' is, daar is niets mis mee. Ik ga ervan uit - en dat voel ik ook - dat sp…"
May 11, 2011
Patrick Rosenthal left a comment for Margriet Verhulst
"Nou, wat lief van je Margriet! Altijd leuk om de dag met zo een berichtje te mogen beginnen! Ik wens je een hele fijne dag toe met een zonnetje buiten en in je hart.
 
Liefs,
 
Pat"
Apr 27, 2011
Patrick Rosenthal posted blog posts
Apr 20, 2011
Patrick Rosenthal left a comment for Margriet Verhulst
"Hallo Margriet! Leuk! Mooie rustige site heb je, wordt al rustig van het bladeren  :^)
 
Groetjes,
 
Pat"
Apr 19, 2011
Patrick Rosenthal replied to Bert-Jan Wiegeraad's discussion Probeer niet succesvol te worden
"Mooie reminder Bert-Jan, op weg naar... lopen mijn voeten vaak bijna als vanzelf, maar vergeet ik nog wel eens te kijken waar ik ze neerzet... Bijvoorbeeld op de weg die zich uitstrekt onder mijn voeten, daar mag ik dankbaar voor zijn, waar die weg…"
Feb 14, 2011
Patrick Rosenthal posted a blog post
Mijn dochter heeft een hondje. Uit Spanje. Een puppy nog. Een asbakje van ongeveer kinderkaplaarshoog met een idioot groot tederheidsgehalte. Tenminste, als je van dieren houdt. Hij is nog niet zindelijk en gaat dus op zijn hurkjes waar het hem uitk…
Oct 1, 2010

Vrienden (1)