Gender

Female


Location

Oisterwijk, Noord-Brabant


Birthday:

February 4


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Met tekst en taal, bestuursadvies van kleine stichtingen met focus op verwerven subsidies en fondsen, systemische diagnose en interventies, energetische coaching en healing, begeleiding bij hooggevoeligheid en bovennormaal waarnemen in werk en privé.


Wat is je website?

https://ermenconsult.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

De verbinding met mijn diepste zelf en met het AL waar ik een onlosmakelijk deel van ben, van daar uit met alles en iedereen om me heen. Het in de wereld helpen terugbrengen van het goddelijk vrouwelijke en bijdragen aan de groei naar eenheidsbewustzijn door voortdurend licht en liefde uit te stralen en te helpen verankeren in iedereen die daar voor open staat.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Dat is een proces geweest van tientallen jaren waarin vele anderen een rol hebben gespeeld; leraren en leraressen, vrienden, boeken. Altijd precies op het juiste moment. Een proces van al jong bewust-zijn, voortdurend op zoek, altijd nieuwsgierig, met een open mind verkennen wat bij mij past, steeds voelen wat resoneert in mijn hart, steeds meer mijn gaven ontdekken, ontwikkelen en in de wereld brengen.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Spiritualiteit is mijn basishouding die leidt tot werken met respect en betrokkenheid, inzet op empowerment van mensen en organisaties, oplossen van problemen door naar de kern te gaan, zoeken naar wegen voor groei en verbondenheid. Naast begeleiding van kleine organisaties geef ik individuele consulten en healings waarin ik mensen naar de kern breng van hun vraagstuk en help inzien hoe ze hierin zelf kunnen groeien.


Mijn advies/quote aan anderen:

je hebt ALTIJD een (andere) keuze en die vrijheid ligt in jezelf


Pieternel Ermen posted a photo
Pieternel - close up IMG-1117-20170311
Feb 3, 2019