Gender

Female


Location

Roosendaal


Birthday:

May 16


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

The Soulcircle staat voor mensgerichte begeleiding, training en coaching. Daarbij maakt the Soulcircle in het coachen gebruik van de unieke combinatie van Westerse en Oosterse denkwijze met als basis een holistische en boeddhistische levensfilosofie. Coaching is bewustwording. De methode onderscheidt zich door een houding van open bewustzijn en de toepassong van energie-reading binnen coaching. Tijdens de coaching zullen intuïtieve en empathische ontwikkelde vermogens toegepast worden in het coachtraject. Deze extra dimensie leidt tot neer diepgang en inzicht en maakt coaching daardoor succesvoller. De opleiding die Ruud en Regina hebben genoten zet bij de deelnemer een onomkeerbaar proces in gang van persoonlijke groei en ontwikkeling waardoor zij beter in staat zijn om anderen intuïtief en verdiepend te begeleiden. Zowel in de opleiding als in de persoonlijke begeleiding wordt een proces in gang gezet met een positieve uitwerking op eigen verantwoordelijkheid, zelfkennis en authenticiteit. Coachgesprekken kunnen in elke situatie ondersteuning bieden en zijn in bepaalde situaties zelfs noodzakelijk om het geheel te kunnen overzien. Soms zitten we zo vast in patronen dat het moeilijk is om los te komen van de dingen die we denken en doen. Het vastzitten uit zich in je dagelijkse leven, daarnaast zijn veel lichamelijke klachten gerelateerd aan je geestelijke welzijn. Soms ben je al bewust van het feit dat je niet helemaal bent wie je bent maar niet weet hoe dit verder te ontwikkelen. Voel je welkom, zij helpen je graag.


Wat is je website?

http://www.soulcircle.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit betekend voor mij alles en niets. Voorbijgaan aan het ego en je verbonden voelen met alles om je heen.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Na mijn eerste duik in mijn rugzak heb ik vele opleidingen, trainingen en workshops gedaan die ikj kan inzetten bij het begeleiden van mijn medemens. Mijn sterke intuïtie is de basis waarin ik begeleid, recht vanuit het hart, zacht, liefdevol en to the point aanpak. Door de opleiding medische basisopleiding waarbij ook de alternatieve kijk werd geleerd kan ik dieper op processen ingaan en vastzittende patronen naar de oppervlakte brengen zodat ze erkend, herkend en doorvoeld kunnen worden vervolgens ze de ruimte te geven om los te laten. Door mijn eigen bagage uit te pakken weet ik als geen ander hoe zwaar het kan zijn in het leven. Ik nodig je uit om je in alle veiligheid te werken aan je eigen processen..


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Door middel van individuele begeleiding en groeps-dynamisch werken op diverse manieren kom je dieper in de kern van waar de belemmeringen voor volledig te kunnen leven zich opstapelen. Door middel van coaching en het gebruik van diverse tools kun je je medemens begeleiden. Daarnaast zal gekeken worden naar de medische problematiek zodat het geheel in beweging komt en kan worden aangepakt. Vaak zijn lichamelijke klachten signalen die aangeven dat je uit balans bent. Door zowel het medische als de alternatieve aspecten te combineren kun je dieper in de lagen komen die vastzitten in je systeem.


Mijn advies/quote aan anderen:

Be yourself, anyone else is taken