Gender

Female


Location

Westerbork, Drenthe


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Vanuit rust, aandacht en respect wil ik een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van de ander. Om dat professioneel te kunnen doen heb ik me coachingstechnieken eigen gemaakt (NLP, Transformational Breathing).


Wat is je website?

https://www.verborgenkrachten.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is voor mij goed geaard zijn, vertrouwen hebben in mezelf en anderen, en open staan voor datgene wat er met mij en om mij heen gebeurt. Spiritualiteit is voor mij ook durven vertrouwen dat alles wat ik nodig heb er is. Dat levert mij rust en veel meer plezier in het leven op.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Dit inzicht is gegroeid na een burnout. Daarna kreeg ik pas echt door dat ik me liet leven door allerlei beperkende overtuigingen en vooral dat ik zelf de keuzes in mijn leven kan maken. Transformational Breathing is dé ontdekking van mijn leven en speelt daar een grote rol in. Het geeft energie en mooie inzichten, het helpt om los te kunnen laten, laat mij m'n kracht zien en laat lijntjes zien naar het 'onzichtbare'. Hoe meer ik in het hier en nu ben, hoe meer kracht en vertrouwen ik bij mezelf ervaar.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik vecht niet meer tegen wat 'niet goed zou zijn', maar accepteer wat er gebeurt, probeer de kansen te zien en ga van daaruit weer verder.


Mijn advies/quote aan anderen:

Geloof in jezelf, je weet het al!