Gender

Female


Location

Amstelveen


Birthday:

March 31


Age:

52


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Mijn doel is anderen mensen weer met hun eigen kracht, potentie en hart in verbinding te brengen zodat ze ook de diepere verbondenheid met anderen mensen voelen. Hoe meer mensen hun Eigen Kracht en Waarde kennen hoe beter ze de ander zullen begrijpen, liefhebben en steunen. Mijn eigen coaching & counselling Praktijk: Face the Truth & Learn to Love Yourself zijn opgericht om je eigen Onbegrensde Vermogens te (H)erkennen en je eigen beperkingen te accepteren. Ik ben Relatie & Gedragtherapeut en geef mensen inzicht & advies om vanuit een goed gevoel van 'Eigenwaarde' weer liefdevol, eerlijk, direct & duidelijk met de ander te communiceren, waardoor relatieproblemen sneller en makkelijker worden opgelost. Een betere verbinding met ons 'Ware Zelf' leidt tot een diepere verbondenheid met anderen. Mijn talenten zijn: houden van mensen & dieren vanuit een diepe liefde en verwondering: communicatie, hoogsensitief en dus Psychic & Medium, brede kennis van het emotionele lichaam, dat wat nog onbewust is en blokkades opwerpt. Intrapsychisch, goede luisteraar, motivator, positieve denker, stabiel, rust, vrolijk, begripvol, confronterend, to the point maar met liefde en inzicht. Innerlijke kracht., heldervoelend.


Wat is je website?

https://www.facethetruth.nl (Individuele & Relatietherapie)


extra website

https://www.hart-verbinding.nl (Kinder & Gezinstherapie


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spirit = de Geest in jezelf voelen en de Geest in alles wat leeft te zien en voelen. Dit geeft je de kracht, eigenwaarde om met jouw eigen licht en Geest anderen aan te raken vanuit diep respect en liefde. Het is tijd geworden om ons spirituele bewustzijn te laten ontwaken en dat wij niet zonder kracht machteloos hoeven toezijn als we bewust zijn dat de Spirit in onszelf wakker is. We zullen niet alleen moeten praten maar aktief zielen bewust moeten maken van hun eigen rol hier op aarde, authentiek worden en dienstbaar zijn aan het grotere geheel, Vrede en Geluk op aarde voor iedereen.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Eerst werd ik in mijn zwaarste depressie aangeraakt door wonder. Onder de sterrenhemel buiten riep ik vanuit volledige paniek om hulp en om bewijs wat de zin was van mijn bestaan hier op aarde. En als er dan een God zou bestaan dan moest hij nu een wonder laten gebeuren en mij de zin van mijn bestaan moeten uitleggen en oplossen. En zo geschiedde. Ik was een jaarlang zwaar ziek en depressief. En opeens gebeurde er wonderen. Een zwerver/helderziende rick werd op mijn pad gezet en hield mij de spiegel voor. Hij gaf advies en verteld wat er met mij aan de hand was. Ik kon er niet meer omheen. Toch wilde ik vluchten maar het was zo confronterend dat hij mijn ziel raakte. Boem, weg muurtje. Ik kreeg kracht, ik wist wat ik moest doen, ik kreeg informatie over waarvoor ik hier ben en wat er staat te gebeuren en dat we dienen wakker te worden. Dit gebeurde 11 jaar geleden. Ik kreeg dingen te zien en te horen vanuit het niets.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Door mijn Geest, Spirit te leggen in het werk wat ik doe en de Spirit in anderen te zien die hem zelf niet meer voelen en of zien, ze weer bewust te laten worden , zich te herinneren. Ik deel mijn licht, mijn liefde, mijn kennnis en mijn levenservaringen met eenieder die ook even van zijn/haar pad is of is kwijtgeraakt door omstandigheden....


Mijn advies/quote aan anderen:

Een betere verbondenheid met ons "Ware Zelf" , leidt tot een diepere verbondenheid met anderen.