Gender

Female


Location

Berg en Dal


Birthday:

January 8


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Als verpleegkundige wil ik graag anderen van dienst zijn met mijn expertise voor de laatste levensfase en/of het stervensproces. Hierbij maak ik vaak gebruik van complementaire zorg en mijn muzikaliteit. Mijn hooggevoeligheid en spirituele inzichten geven een diepere dimensie aan mijn werkzaamheden. Daarnaast vind ik het heerlijk om mijn muzikaliteit en vedische kennis te kunnen inzetten bij onze wereldmuziekgroep Jugalbandi en het organiseren van vedische huisprogramma's en kirtans vanuit Krishna Bewustzijn.


Wat is je website?

https://www.dilazorg.nl


extra website

https://www.jugalbandi.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Jezelf met hart en ziel kunnen verbinden met de wereld om je heen.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Aryurveda bracht mij in contact met spiritualiteit en heeft mij gevormd in mijn levenstijl. Het leert mij de kunst van het leven te verstaan. Een boeiende weg die maar door blijft gaan...... Ook ben ik mij op een dieper niveau steeds meer gaan verbinden met het Krishna Bewustzijn van ISKCON. Srila Prabhupada is een grote inspirator voor mij om liefdevol te leven.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik maak graag gebruik van mijn ayurvedische inzichten. Hierdoor kan ik de ander vanuit een holistische mensvisie benaderen waarin ook ruimte is voor spiritualiteit. Dit wil zeggen dat ik me gevoelsmatig afstem op de ander als totale persoon en kijk naar wat er bij die persoon leeft; op dat moment, op welk gebied dan ook (lichamelijk, geestelijk, emotioneel, sociaal, zielniveau).


Mijn advies/quote aan anderen:

Volg je impulsen die je enthousiast maken en blijf dicht bij jezelf.


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

  • Hoi Tonny,
    Fijn dat je gisteren bij onze workshop was en dank voor je compliment.
This reply was deleted.