Gender

Male


Location

Utrecht


Birthday:

May 18


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik ben 40 jaar drummer percussionist en 30 jaar danser. Met deze talenten begeleid ik vijf ritmes, biodanza en estatic dans groepen en verzorg ik workshops en coaching waarbij ik ritmes en beweging gebruik om je als mens [in jouw eigen unieke ritme!] weer dichter bij je eigen kern, je eigen pit te laten komen. Na de sessie ben je een blijvende ervaring rijker die je altijd weer kunt oproepen.


Wat is je website?

https://www.jackofhearts.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is voor mij de kern [de ziel, de pit, de essentie, de missie] van ieder mens. Het is ieders individuele onuitputtelijke bron van liefde, kennis, aandacht, ontvankelijkheid en kracht.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Een aantal belangrijke [dans] docenten en wijze mensen hebben mij op dit pad gebracht. Ook mijn vader heeft mij altijd vanaf mijn vroege jeugdjaren attent gemaakt op 'het hogere' in onszelf.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik laat het mensen in dans met live muziek ervaren. Voelen en ervaren. Het hoofd als onderdeel van het menselijk lichaam en niet als een soort opperste sovjet die er los van staat. Het hoofd wordt onderdeel van de dans en laat zich leiden door het ritme. Gedachten zijn niet nodig.


Mijn advies/quote aan anderen:

De weg naar je bron is jouw unieke ritme.