Gender

Female


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik heb de gave mensen hun hart te mogen raken en aan te voelen wat onbewust nog geblokkeerd is. Mensen terug in hun oorspronkelijke staat van liefde begeleiden en in vertrouwen en overvloed kunnen handelen. We leven in een wereld vol dualiteit en met mijn levenservaring wil ik mensen de hand reiken naar innerlijke rust & harmony healing : reiki, white Time healer ,personal reconnection,oorkaarsen,helderweten-voelen-ruiken ,healingmedium,Empatisch therapeute Diverse massages, Coaching;zelfontwikkeling,positief denken en handelen,parapsychologie


Wat is je website?

https://www.relaxtherapie.be/


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

steeds groeien naar een hoger energielevel met een bewustzijnsniveau jezelf te ontdekken en te evolueren naar datgene waarvoor we hier op aarde zijn gekomen,andere mensen in harmonie te helpen brengen ,hen doen begrijpen dat de kracht in zichzelf schuilt en niet buiten hen,Onvoorwaardelijk lief te hebben zonder oordelen.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Als kind voelde ik me moeilijk begrepen en had het gevoel nergens thuis te horen,ik was nieuwsgierig naar meer en creerde een mooier leven door visualisatie,mijn kracht heb ik gevonden ,door negatieve ervaringen uit het verleden en overleden geliefden.ik ben me dan ook gaan verdiepen hoe ik deze kon transmuteren naar positiviteit.Dankbaarheid ,vertrouwen in mezelf en vergeving waren daar een belangrijk onderdeel van.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Coaching voornamelijk begeleiding in transformatieprocessen,oorkaarsthérapie &massage reiki - healing Ondertussen steun ik de minder gelukkigen onder ons door wat ik verdien tijdens mijn werk een deel af te staan aan Kinderkankerpatienten,dierenmishandeling, vrijwilliger voedselverdeling kansarme gezinnen.


Mijn advies/quote aan anderen:

Yess You Can!!!


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments are closed.

Comments

  • Hey Karien,
    Ja dank je om mij hier in uit te nodigen :o) en dit zal me zeker nog wel van pas komen.
    Maar alles op zen tijd eh, nu de komende vakantie ga ik weer wa bij lezen se en zo weer stapje verder te zetten eh ;o)
    hug x
This reply was deleted.