Gender

Female


Location

Maastricht


Birthday:

June 20


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

De verhalenluisteraar. Ik maak voor jou het denkbeeldige vuur waaraan je je handen kunt warmen, en waarbij je je verhaal kunt vertellen. Mijn leven lang hebben verhalen een rol gespeeld. In de tijd dat mijn kinderen klein waren, maar zeker ook in mijn werk als coach en counsellor. Verhalen kunnen ontroeren, verwarmen, hoop geven en lucht geven. En al vertellend komen er vaak nieuwe inzichten, nieuwe wendingen in je pad... zodat je begrijpt dat elke stap zinvol is geweest.


Wat is je website?

http://www.lecabinetmaastricht.com


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is voor mij heel goed van binnen kunnen luisteren, zonder oordeel. Voor mij betekent het ook verhalen lezen van Nico ter Linden, van Meir Shalev, van Nelson Mandela, van Clarissa Pinkola Estes, van Thomas Moore, van Kahlil Gibran. We zijn allemaal wereldburgers. DE waarheid bestaat voor mij niet. Ieder mens heeft zo zijn eigen waarheden en overtuigingen. Luisteren en leren begrijpen is de enige manier om barrières op te heffen. In jezelf, in de ander. Vertel me, leer me en betrek me in jouw verhalen.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

In mijn eigen leven heb ik vaak momenten gekend waarop ik mijn intuitie en toeval niet voldoende vertrouwde en daar ook een heel pittige rekening voor gepresenteerd kreeg. Verhalen lezen en verhalen luisteren en mijn verhaal vertellen bracht me weer terug naar de plek waar het allemaal begon...en zo hervond ik mijn oorspronkelijkheid weer. Ooit begeleidde ik een mooie, jonge Iranese vrouw, zij had een indrukwekkende reis achter de rug. Bij haar dacht ik, wat moet ik jou nu toch leren...Ik leerde van haar. Over luisteren. Als ik sprak legde zij haar vinger op haar mond. Zo, vertelde ze, onthoud ik dat ik mijn oren moet gebruiken in plaats van mijn mond. Bescheidenheid is bij ons een sier.. Om beurten luisterden we naar elkaar en zo konden we de draad van haar oorspronkelijke kracht terugvinden.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

vertel me jouw verhalen, en ik zal luisteren vertel me jouw verhalen, over hoe je denkt en wat je innerlijk beweegt vertel me jouw verhalen over wat je hebt gewonnen en wat je hebt verloren en hoe jou dat innerlijk heeft bewogen. ik luister. ik hoor jou. ik zie jou.


Mijn advies/quote aan anderen:

vergeet nooit de verhalen over je reis, daarin liggen de parels verborgen...


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

  • He Mo,

    Welkom.
    Leuk je hier te ontmoeten.
    Wie weet wat dit voor jou gaat brengen.

    Nus.
This reply was deleted.