dansen aan zee met Anneke Wittermans

Dansen aan zee,

Diadans in de Buitenlucht 2014

Anneke Wittermans, tel: 0578-610161, Willem Dreeslaan 21, 8161 ZD Epe, www.diadans.nl www.beweegreden.org, diadans@planet.nl

Voor natuurmensen, die bewegingsruimte willen, is het buitendansen een uitdaging, in die enorme ruimte kan je niets anders dan jezelf ordenen en je kracht te bundelen.

Anneke Wittermans traint mensen beschikkingsrecht over eigen lichaam willen. In het lichaam zitten gewoonte patronen vast, die onze levenshouding beïnvloeden, verander de motoriek en je krijgt meer bewegingsruimte.

24 mei Bergen Dansen aan zee

29 mei-1 juni Epe Dansen in het bos

8-11 juli Bergen dansmidweek aan zee

12-13 juli Domburg dansweekend aan zee, In voetsporen van Nehalennia

22-25 juli Katwijk

2-9 aug. Dansweek op Ecolonie France

11-14 aug. Katwijk Dansen aan zee midweek

1-5 sept. Terschelling Dans aan zee Mammae, voedende principe

6 en 7 sept. Bergen weekend dansen aan zee

Hemelbreed podium om je kracht te bundelen en nieuwe visies te ontwikkelen

Dansen aan zee van zonsopgang tot aan het middaguur. Al 33 jaar danst Anneke Wittermans met mensen aan de vloedlijn. 8-11 juli komt ze ook dansen in Bergen aan zee.

Dansen in de natuur is een belevenis, de ruimte van het strand, de zee, de lucht, het zand, de golven. Al dansend getuigen zijn van de natuur, die elk moment van kleur en vorm verandert. De dansen zijn eenvoudig, we herhalen eenvoudige patronen die toestaan dat we al genietend van de natuur, ons lichaam leren sturen en beheersen. De workshops zijn open voor beginners en gevorderden in de dans.

Wilt u kennis maken 24 mei dansdag Bergen aan zee met Anneke Wittermans

.

Levenslust:

Je eigen kracht aanspreken begint met lichaambeheersing,

weten waar je bent & waar je naar toe wilt.

Wat is Diadans?

Diadans is een kunst om eenvoudig en tegelijkertijd totaal te bewegen. Het is dansen en zingen, totdat de dans langzaam maar zeker een weg vindt in het lichaam. Het lichaam houdt van herhalingen en komt tot rust wanneer het met een danspatroon vertrouwd raakt. Op een dag (minimaal 2x2 uur) worden twee karakters uitgekozen om ze uit te werken. Muziek helpt in te leven, brengt de dansers naar andere landschappen en temperamenten. De dans nodigt uit, spiegelt wat nu speelt, en helpt onnodige gewoonten te corrigeren. Al dansend het hoofd op de romp plaatsen, voeten geven aan onze intenties. Diadans betekent dansen door alle lagen heen, lichaamsbeheersing, persoonsvorming komen o.a. beide aan bod.

http://www.diadans.nl/agendaparticulier.php

Voor wie is het geschikt

Hou je van bewegen, het verfijnen van je motoriek, ben je gefascineerd door de verscheidenheid van alle wereldse culturen, dan kom je hier aan je trekken Heb je geduld om eindeloos te oefenen, wil je met aandacht voor een kwaliteit dansen, dan ligt hier een prachtige onderzoekplek op je te wachten.

Hou je van zingen, springen en samen zijn, dan kun je oefenen in synchronisatie met het ritme, de dans en de dansers. De cursussen zijn toegankelijk voor de beginnende danser, maar ook voor mensen die al een dansopleiding gevolgd hebben.

Anneke Wittermans

De specialiteit van Anneke Wittermans is inhoud te geven aan bewegingen. Zij benadert het lichaam als een fijnbesnaard instrument en leert met respect het lichaam in de juiste tonus te brengen. Zij nodigt uit om eruit te halen wat er in zit. Zij geeft inzicht in de mogelijkheden en de grenzen van ieder individu. De open aanwijzingen die zij aanreikt over de dans zijn fijn om te krijgen, maar ook interessant voor de anderen en werken door in de persoonsvorming. Anneke is geïnspireerd, enthousiast en bezield en dat is aanstekelijk. Zij geeft dans-trainingen en is coach van dansers in Nederland en Duitsland. Wilt U meer weten over het specifieke werk van Anneke dan kunt U de website www.beweegreden.org raad ple

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk