Gewoon even geen zin meer in je werk ,je hobby of je relaties...het overkomt ons allemaal wel eens .
Soms echter, gebeurt het dat je écht een tijdje nergens zin in hebt en alles op kracht lijkt te moeten...en duurt zo’n periode wat langer wordt je gewoon doodmoe en dat begint soms al voor je actieve dag nog beginnen moet.
Dan is er waarschijnlijk écht wat met je aan de gang waar je (nog) geen vat op krijgen kan.
Een doktersbezoekje komt steeds dichterbij en is dan ook heel ve...rstandig, want je kunt fysiek iets onder de leden hebben.
Als zo een bezoek eigenlijk (gelukkig) helemaal niets oplevert kan het ook zijn dat je klachten geen fysieke doch misschien een mentale oorzaak hebben.
Dan zijn er, zeker momenteel, ontelbare mogelijkheden om ergens geestelijke hulp te gaan zoeken of je door te laten verwijzen.... maar voel je jezelf daartoe nog niet geroepen en is dat net een stapje te ver.
Dan zou je eens een keer contact met mij op kunnen nemen, simpelweg door even te bellen of mailen voor een afspraak voor een ‘ander gesprek’ waarin je ‘je lusteloze gevoelens’ gewoon eens één op één kan delen.
Ik ben een geoefend intuïtief luisteraar en hoor vaak juist ook dat, wat niet direct wordt gezegd...en daar ligt vaak het begin van jouw start op weg naar weer “meer zin “.
Al jaren en vele honderden gesprekken verder is mijn ervaring als ‘luisteraar’ breed en geoefend waardoor ik je wellicht ruimte kan bieden in je eigen gedachten.
Vaak doe ik dit wandelend op de Oudewaterse Tiendweg die voor mij persoonlijk al zo’n 50 jaar mijn persoonlijk “energietankstation” is en dat wonderlijk genoeg ook lijkt te zijn voor mijn medewandelaars.
Bij fysieke beperking of heel slecht weer biedt mijn mandenmakerij een heerlijk warm en veilig alternatief om ons gesprek te voeren....of zelfs ...en dat gebeurt ook zelf een beetje mee te vlechten.
Al wandelend in de vrije natuur of lekker zittend of vlechtend in de warme mandenmakerij komen, zonder dat je het direct in de gaten hebt je krachten vaak weer langzaam terug.
Zo’n wandel of zitgesprek duurt nooit langer dan 1,5 uur.
Niet omdat het niet leuk is maar gewoon omdat mijn ervaring heeft geleerd dat bij langer praten het je weer energie gaat kosten i.p.v. dat het je dat juist oplevert.
Kortom het kan een helpend laagdrempelig alternatief voor je zijn, op weg naar herstel van je innerlijke kracht.
Ik werk onafhankelijk(niet via verzekeringsinstanties) maar val onder alle wettelijke en privacy regelingen die van toepassing zijn binnen een coach-en counseling traject.
De vergoeding voor zo een gesprek gaat in overleg voor zowel prive als zakelijke clienten.
Fons

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk