Hoi Michael,Van de week kreeg ik het in het hoofd om de uitgeverij een mail te sturen met de vraag of ikook mee kon naar de Frankfurter Buchmesse. Ik dacht, niet geschoten altijd mis.Zo zei ik dat ook in deze mail. Ik ben wat dat betreft helemaal mezelf. Ook zei ik dat er misschien wel meerschrijvers die dit vragen en ik dus alleen maar wat zit te zeuren.In ieder geval, het was een heel leuk mailtje en weet zeker dat de ontvanger er op z'n minst om moest glimlachen.De volgende dag kreeg ik een best zakelijk mailtje terug. Ik begrijp dat ook wel, die mensen hebben het druk en zittendaar niet om maar een beetje te chitchatten. En toch, een leuk berichtje zo het hart was ook leuk geweest.Ik kreeg wel gelijk een reactie en dat was wel weer leuk. Ze hadden ook niet kunnen mailen want dat had ik er nogbij gezet, als ik niets van u hoor neem ik aan dat het niet door gaat.Ik heb wel een leuk berichtje teruggstuurd van, bedankt voor uw bericht. Heb ik geleerd dat er op die buchmessevooral veel wordt genetwerkt en dat er helaas geen auteurs aan te pas komen.Het voelde goed om een leuk berichtje terug te sturen maar ik besef heel goed dat zo´n zakelijke antwoord van de uitgeverij sommige mensen ook kan afschrikken.Je hebt wat dat betreft helemaal gelijkwat betreft het emailverkeer.Naast het schrijven over dromen geef ik ook les in creatief schrijven. Ik weet als geen ander hoe een tekst een heel eigen wending kan krijgen als je er niet met je neus boven op zit.Nou hoi, ik zal even wat doen.Groeten, Jacqueline Voskuil.
E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

  • Hoi Michael,

    Het is helemaal goed dat je dat gedaan hebt. Ik ben dan ook benieuwd hoe anderen erover nadenken.
    Ik ben zelf (ook?) wel iemand die liever even de telefoon pakt of een bakje koffie drinkt met een vriendin of familie.
    Ik had een reactie op je blogpost gedaan omdat ik niet wist hoe het anders moest. Is het toch nog goed gekomen. Leuk.
    Groeten Jacqueline Voskuil.
This reply was deleted.