Spirituele workshops op de viering van de 100e Internationale Vrouwendag...

 

De Vrouw van 2011 is een groot event in Maarssen met een TOP programma. Een middag en avond vol boeiende sprekers, interessante workshops, een markt met vele kraampjes en een netwerk diner. En dat slechts voor 35 euro incl diner! Iedereen werkt vrijwillig aan dit event mee zodat de opbrengst naar een goed doel gaat!

 

Het thema is verbinden: van vroeger tot nu, internationaal, nationaal en lokaal. Van vrouw tót vrouw. Laat je verrassen! Ontmoet ik je daar? Voor een volledig programma overzicht en tickets, kijk op http://www.devrouwvan2011.nl/

 

Er zijn veel verschillende Workshops en ook op het gebied van spiritualiteit...

 

Wat zegt jouw energie?

Een interactieve workshop over jouw energie! Het energieveld (je aura) dat zich om je heen bevindt, vertelt alles over jou. Wat straal je uit? Welke informatie bevindt zich in jouw energie? Welke boodschap heeft jouw energie voor jezelf? In deze workshop gaan we energie waarnemen; voelen en zien.

 

Trance Dance - een dynamische meditatieve dans en bewegings- expressie. Met je ogen dicht en een bewuste ademhaling laat je je meeslepen op ritmische moderne en tribal muziek. Je komt in een droomsfeer waarin spanningen oplossen en emoties helder worden. Je ervaart eenheid met je lichaam en je gedachten verstillen. Trance dance is een oeroud ritueel en wordt nog steeds gebruikt om wijsheid te vergaren, inspiratie te geven. En het is voor iedereen.

 

Enneagram

Wat is het Enneagram en wat kun je er allemaal mee? Zou het bij kunnen dragen aan jouw ontwikkeling als vrouw?

 

Mindfulness meditatie – De Verbinding

Tijdens deze meditatie gaan we met onze aandacht naar onszelf, zonder iets te moeten.  Je leert je te verbinden met de rust en ruimte in jezelf en krijgt eenvoudige tools mee om dit in je dagelijkse leven toe te passen wanneer jij dat nodig hebt.

 

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk