Dit is het moment om de diamant te activeren!

Het voorbereidende werk kan binnenkort voltooit worden. De Indigo-, Regenboog- en Kristalkinderen zetten hun pionierswerk voort en krijgen de komende jaren in groten getale het diepste inzicht in hun werkelijke doel op aarde. Nieuwe geboortes en het transformeren van de diepste collectieve pijn en traumas staat hen te wachten. Jarenlang trainen, oefenen ploeteren is niet meer nodig. De zuiverste en eenvoudigste transformerende krachten zijn nu beschikbaar.

Met het afdalen van het Diamanten Licht zijn Innerlijk Heilig Huwelijk, alle vermogens uit voorgaande levens, voltooiing van het volledige Karma, voltooiing van het Eenheidsbewustzijn en Godsrealisatie voor iedereen bereikbaar.

De Indigokinderen hebben zich met hand en tand verzet tegen het systeem, met een bijl door de schaduw gehakt, en zo de weg bereid voor de Regenboogkinderen. De Regenboogkinderen hebben een brug geslagen zodat de Kristalkinderen kunnen incarneren in materie. De Kristalkinderen activeren ieder het Diamanten Licht in een specifiek chakra om vervolgens het volledige Diamant-zijn te gaan belichamen, door alle chakra's heen. En nu is de weg bereid. Door alle chakra's heen kan het Diamanten licht verankert worden in materie. Het Diamanten Bewustzijn incarneert en door alle generaties heen wordt de Diamant geactiveerd en verankert in de basis.

Je wordt voorbij gehechtheid, behoeftigheid, alleen maar bezig zijn voor je zelf of je kleine kring en voorbij oude geld-, werk-, relatie- en voedselsystemen gevoerd. Dualiteit wordt door de Bovenwereld niet meer gesteund en daarom wordt jij nu ingewijd in het hoogste Licht. Volledige Aarding in de 3de Dimensie is voor het Diamanten Licht/Bewustzijn nu mogelijk en van groot belang.

Het hoogste Licht en de nieuwste coderingen uit het 5de Dimensionale komen binnen in ieders systeem. De Poort naar de 6de tot en met de 10de Dimensie gaat open! Absolute zekerheid van zuiverheid, toestemming om te manifesteren en de snijdende scherpte ofwel koude waarheid vanuit het Diamanten Licht/Liefde staan tot je beschikking. Het is nu tijd om op te staan voor zuiverheid en harmonie en die intrinsieke waarden in je omgeving af te dwingen. Geen mantel der Liefde meer, geen ontkenning of bedekking. Jij bent dat stralende Licht dat overal doorheen snijdt en zichtbaar maakt waar het werkelijk om gaat. Niet langer wacht je af maar nu sta je op. Jouw persoonlijkheid wordt direct overschreven als jij dat nog niet zelf kunt. Het Diamenten bewustzijn wacht niet af of jij er klaar voor bent maar neemt zonder overleg het voortouw om met het grootste gemak de Schaduw in het Licht te zetten, de zwaarte weg te nemen en jouw stralendheid te activeren.

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

 • Lieve Gerda, 

  Dank voor je mooie bericht.

  De mantel der Liefde bedoel ik hier als een vervorming van wat Liefde werkelijk is. De Mantel die jij bedoelt belichaam ik meer en meer als kanaal voor universele Liefde. Ik merk dat het geen mantel meer is maar een alles doorstormende en niet aflatende zachte kracht die, wat los wil laten en meegevoerd wil worden, transformeert.

  Met het activeren van de Diamant in jouw systeem is de mogelijkheid om het Kosmisch Bewustzijn in je Lichaam te verankeren en door je systeem op het kernkristal van de Aarde te trekken geopend. Het werkelijk belichamen van Kosmisch bewustzijn opent de weg naar het belichamen van Universele Liefde. De hoogste Genade van Sananda zelf ligt voor je in het verschiet.

  Binnenkort heb ik complete informatie over de activatie. Op 21 december staat een workshop 'Activeer de Diamant' in Utrecht op de agenda om die activatie en informatie over te dragen. Wees welkom.

  Liefs,

  Chris

    

   

 • Lieve Chris,

  Ik heb de door jou geposte tekst met stijgende belangstelling gelezen ;-)

  Veel van hetgeen jij aanbrengt herken ik vanuit eigen ervaring, al geef ik er totaal andere benamingen aan of al geef ik er vaak helemaal geen benamingen aan.

  De Glimlach van (h)erkenning kwam echter spontaan tevoorschijn en dat betekent dat ik me alweer sterker, dieper en intenser verbonden weet met de bevrijdende krachten der zuivere Liefde.

  Persoonlijk vind ik de mantel der Liefde nog steeds een te koesteren fenomeen want die mantel is in mijn leefwereld onzichtbaar/transparant en laat dus toe om alles, tot in het kleinste detail, met een ongekend geduld te bewonderen en via automatische aanvaarding te begrijpen.

  In mijn visie is de mantel der Liefde de noodzakelijke transformator/immuunsysteem om onmiddellijk constructief geaard met bepaalde veranderingen te kunnen omgaan.

  En zolang we deze mantel der Liefde aan élk facet en/of aan élk bewustzijnswezen van de schepping gunnen is het naar mijn gevoel een Prima zaak om die mantel in leven te houden ;-)

  Kan jij je daar in vinden of heb ik jouw visie op de mantel der Liefde anders geïnterpreteerd dan jij bedoelde?

  In ieder geval:

  Bedankt voor het delen van deze inspirerende tekst!

  Bedankt voor het krachtige motiveren!

  Bedankt om er te zijn zoals je bent!

  Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

  Gerda Maria

This reply was deleted.