Beste mensen,

Op 30 april aanstaande wil de EU namelijk een wet aannemen die het gebruik van medicinale planten en kruiden gaat verbieden. Zélfs wanneer deze planten en kruiden aantoonbaar effectief of heilzaam voor je gezondheid zijn. En dat niet alleen: sommige planten, zoals lavendel, goudsbloem, brandnetel etc. zou je dan ook niet meer in je tuin mogen hebben.
Vanaf die dag heb je dus geen keuze meer, maar ben je afhankelijk van chemische poeders, pillen en preparaten.
Drie keer raden wie er achter dit belachelijke initiatief zit? Juist. De farmaceutische industrie. De industrie die dit soort gezonde ontwikkelingen als een enorme bedreiging ziet gezien het feit dat de winsten teruglopen door het gebruik van alternatieve middelen.

Een manier om deze absurde wet rigoureus een halt toe te roepen is door massaal een petitie te tekenen. Laten we dit met zijn allen DOEN, voordat het te laat is. Er zijn op dit moment véle mensen, verenigingen en advocaten actief om dit weerzinwekkende tij te keren. En het goede nieuws is: jij kunt er ook aan meewerken. Door nu even deze link te volgen, eventueel het filmpje te bekijken en door deze belangrijke petitie te tekenen: 
http://www.savenaturalhealth.eu/sign.php

Als je lijf je lief is en je een hart hebt voor de aarde, teken dan NU deze petitie. Want dat onze gezondheid en onze keuzevrijheid op déze manier in het nauw komen, is natuurlijk te gek voor woorden.

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk