Boekpresentatie Succeskompas van Theo Buijsrogge

2 maart om 16:00 uur begon de boekpresentatie van Theo Buijsrogge's nieuwe boek met de titel "Succeskompas" en de ondertitel "richting geven aan je leven en werk"
Door de grote hoeveelheid aanmeldingen moest er een andere zaal op de Nyenrode Business Universitet geregeld worden zodat iedereen erin kon.

De eerste spreker was Hoogleraar Business Spiritualiteit Paul de Blot SJ die een inspirerend verhaal had over wat nu het echte kompas in je leven is.
De hoogleraar werd opgevold door Rogier Huffnagel, bestuursvoorzitter van Ede en Partners die en zeer pakkend verhaal vertelde over het kalmeren van onze ‘monkeymind’, het volgen van ons hart en met onze talenten richting geven aan ons werkende leven.En toen was het grote moment daar, het verhaal van Theo Buijsrogge.

Na eerst wat algemene informatie te hebben gegeven kwam er langzaam de glinstering in zijn ogen en het enthousiasme in zijn verhaal.
Hij wist op zeer boeiende wijze te vertellen wat hem ertoe gebracht had om dit boek te gaan schrijven. Ook besteedde hij veel aandacht aan de gebeurtenissen die hem overkwamen om iedere keer weer een stapje verder te komen bij het schrijven. Zo bleek alles in de afgelopen jaren een betekenis te hebben in de totstandkoming van het boek.
En uiteindelijk werd het gepresenteerd.
Hij liet niet alleen zien hoe het boek eruit ziet, maar lichtte ook toe hoe de inhoud vele onderwerpen op een logische manier met elkaar verbindt.
Aan het eind gaf hij aan hoe hij door het schrijven van het boek nog meer de perfectie van alles is gaan zien en er een mooi toekomstbeeld ontstaat waarin iedereen vanuit zijn hart richting geeft aan zijn leven en anderen respecteert om wie ze werkelijk zijn en niet om hun rol, hoe ze eruit zien of wat ze doen.
Hij liet ons zien hoe je je aandacht van de reguliere media kunt verleggen naar de vele initiatieven die bijdragen aan een betere wereld en dat daarom die toekomst dichter bij is dan je zou denken. Tenslotte wenste hij dat zijn boek hier een bijdrage aan mag leveren.

Na afloop nam Theo uitgebreid de tijd om de verkochte boeken te signeren en voorzien van een persoonlijke tekst. Tijdens het wachten werd iedereen getrakteerd op een hapje en een drankje.Ik ben trots op mijn broer, dat hij dit bereikt heeft. Met zoveel enthousiasme en doorzettingsvermogen. Ieder signaal oppikkend en verwerkend. Ik ben blij dat ik een klein schakeltje in dit geheel mocht zijn.
Ik hoop dat je het boek koopt en dat het je brengt wat je ervan verwacht.

Hans Buijsrogge
E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

 • Hoi Yolande,
  Dank voor de complimenten. Laten we even overleggen want ik wil voorkomen dat iedereen zich op z'n eigen manier presenteert onder de titel Succeskompas.
  Ik zal je bellen.
  Theo
 • Hai Theo,
  Met enorm veel plezier ben ik je boek aan het lezen.
  Het is heel inspirerend en duidelijk geschreven. Mijn plan is om aankomende zomer een workshop te geven met als titel succes kompas waarbij we jou boek gaan lezen en uitwerken!
  Ik dacht; dat vind je vast heel leuk om te horen.
  Dank voor je prachtige bijdrage in mijn en ons leven.

  Liefs
  Yolande
 • Dag Theo, ik heb het boek vandaag gekregen. Ziet er indrukwekkend uit! Van harte proficiat met deze milestone! Op naar nog meer succes met het kompas! Groeten, Marius van Regteren
 • Hoi Theo,

  De presentatie ziet er goed uit. Jammer dat ik niet aanwezig was.

  Liefs,
  Philamonk
 • Dag Theo,
  Gefeliciteerd met je boek! Je inspireert velen, en succes is je gegund!
  Hartegroet, Pam
 • Dag Theo,

  Van harte gefeliciteerd met het uitbrengen van je boek. Geniet van deze mijlpaal.
  Ik kon er helaas niet bij zijn. Vind ik nog steeds erg jammer.

  Mooie foto's. Ik denk dat een meer inspirerende locatie passend zou zijn voor presentatie van het boek.
  Kijk uit naar onze volgende ontmoeting.

  Hartelijke groet,
  Reynold
 • Dag Theo,
  Gefeliciteerd met je boek.
  Je vroeg of het een goede locatie was.
  Dat lijkt me wel, gezien de grote belangstelling, maar het schoolzaaltje ziet er afschuwelijk uit.
  Nee, neem dan een locatie als Antropia in Driebergen, perfect per trein, aan de A 12.
  Ik heb geen aandelen hoor.
  Succes
  Roeland Schweitzer
 • Beste Theo,
  Ik heb genoten van je succes afgelopen dinsdag en het was ook mijn succes!
  Leuke ontmoetingen en inspirerende verhalen. Inmiddels lees ik je Kompas!

  Hartelijke groet,

  Ton Heerding.
 • Geweldig Theo !
  Jij geeft hiermee, het schrijven en publiceren van een boek, hèt voorbeeld hoe je richting kunt geven geven aan je leven en werk. Arnold
 • Beste Theo.Van harte gefeliciteerd met je boek. Ik lees en proef dat het een inspirerende bijeenkomst is geweest. Het geeft mij hoop en het inspireert mij om mijn eigen initiatieven serieus te nemen en mijn dromen te verwezenlijken. Om zo doende iets toe te voegen aan onze samenleving. Een van die dromen was een trekking en bezinningstocht door de woestijn met een groep mensen en die droom heb ik afgelopen weken vorm gegeven. Dat geeft veel energie. Ik hoop dat je boek voor veel mensen een bron van bezieling geeft. Frouwke
This reply was deleted.