Dankbaar voor gebrek, omgaan te kort!

Ik ben aan het observeren hoe ik reageer op de overtuiging dat ik niet goed genoeg ben/heb.

Lekkere uitdaging hè? De aanleiding is een flinke zakelijke belastingschuld. Mijn hoofd vindt daar van alles van. ik ga heen en weer tussen blinde paniek, het ongeloof dat het echt zo is en het willen vertrouwen dat het goed komt.
Ik begin met delen dat ik die schuld heb en dat het ontstaan is vanuit een goede intentie. Dan krijgt mijn hoofd al minder ruimte om te zeuren.

Deze overtuiging in jezelf kun jij natuurlijk ook ervaren of het nou over geld, aandacht, liefde erkenning gaat, als je focus op gebrek ligt ontstaat er strijd in jezelf. Het alvast delen en niet onder het tapijt proberen te stoppen helpt heel erg!

Meningen van anderen en van mezelf

Sommige mensen vinden nu dat ik het moet aanvechten. Mijn hoofd vindt dat ook, dat is ook best heel logisch. Maar ik ga het niet aanvechten, ik heb helemaal geen zin in het gevecht. Ik wil naar een concessie, een afbetalingsregeling waar beide partijen blij mee zijn en ondertussen verder werken aan mijn online- en offline programma's.

Nu dus die uitdaging van observeren hoe ik daar mee om ga. Ik ga nu heen en weer tussen paniek en overgave. Mijn hoofd zegt ineens bij alle uitgaven dat ik er geen geld voor heb. Maar ik wil overvloed ervaren en deze belemmering is nou precies wat me tegenhoudt om verder te komen.

 

Ik ben niet de enige
En het lijkt wel in de lucht te zitten om oude overtuigingen over boord te gooien. Een cliënte had er ook last van deze week. Hoe we er mee omgaan is uiteindelijk best heel simpel. Het vraagt om ...dat zie je in de video!

Ik ben heel benieuwd welke overtuiging over wat jij te kort komt zou willen laten varen!!

Laat je het me weten? Delen is helen!

Liefs Judith

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk