Ons lichaam volgt de geest en ons leven wordt gevormd door onze geest. Met een geoefend oog is op een foto vaak al te zien hoe de geestelijke toestand van iemand is. Wil je weten hoe je ervoor staat? Ga eens (zonder make-up) voor de spiegel staan en kijk scherp en bewust naar jezelf. Hoe staan je mondhoeken. Straal je nog plezier en energie uit? Het lichaam volgt je geest.

Een leidende geest heeft grote voordelen. Om dromen en doelen te bereiken, hoef je alleen maar het uiteindelijke resultaat te visualiseren. Daarna kun je loslaten en het leven de kans geven je droombeeld realiteit te laten worden. Geduld is hierbij een schone zaak: het droombeeld wordt pas realiteit als de tijd daar is. Geen seconde te vroeg en geen seconde te laat. 

Ga nooit bij de pakken neerzitten. Als je jouw droombeeld voedt met aandacht en intentie, dan wordt deze vroeg of laat realiteit. 

Gebruik je talenten om je droom te realiseren. Plezier is een belangrijke factor en humor is een krachtig wapen van de mens. 
Door positief te denken, gebeuren er goede dingen in je leven. Terwijl het ontwikkelen van negatieve gedachten tegen je werkt. Zelfs als het tegenzit, kan je geest positief blijven. Dat is de vrijheid die we als mens hebben gekregen. 

Citaat uit: Ki, kracht van binnenuit.Boek Ki

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk