gratis e-magazine

Het BreinRitme Magazine is een jong, door Golven van de Geest uitgegeven e-periodiek dat op een brede basis een bijdrage wil leveren in bewustwordingsprocessen, vanuit een realistische wereldvisie. Het is gratis. In het laatste nummer o.a. onderwerpen als: Mindfulness en NLP; Psychosynthese en de werkzaamheid van de ziel; de BreinRitme Methode van mediteren; Humanistische coaching; Het Proces van Verandering, en meer.
Check it out op: http://www.golvenvandegeest.nl/gratis-blad-br-magazine.html

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

 • Dank je, Gerda Maria voor die hartverwarmende woorden. Zo'n reactie is een krachtige stimulans om door te gaan met het delen van die wonderschone ontdekkingen die het leven telkens opnieuw verrijken. Zolang we ons maar blijven verwonderen!

  Liefs, Prasadam

 • Lieve mededeler ;-)  Ik lees jouw blog en ik abonneer me op het gratis e-magazine...  Ik download de versie van 2014 en ik lees...  Hetgeen ik tijdens een eerste overzicht lees bevalt me en ik besluit om op een ander tijdstip héél véél tijd voor vrij te maken om de volledige inhoud bewust en bewust aandachtig te lezen...  Ik scrol naar beneden om te zien of ik alles gedownload heb en ik Glimlach na het lezen van de volgende woorden:

  "Je zou elke dag een halfuur moeten mediteren

  Behalve als je het druk hebt, maak er dan uur van."  Ik Glimlach omdat ik me spontaan afvraag hoe druk mijn leven voordien wel was omdat/waardoor ik de laatste jaren vele uren per dag bewust en onbewust Glimlach-Mediteer.

  Ik kan er alleen maar nòg Vrolijker van worden als ik hier bewust over nadenk ;-)  Bedankt om jouw unieke zienswijze op ons vernuftige geheel op deze (h)eerlijke wijze met ons te delen.

  Ik weet nu reeds dat ik er veel Inspiratie, Motivatie, Tevredenheid, Dankbaarheid en zoveel meer bevrijdende geneugten uit zal putten.  Mogen Jouw/Jullie leven zich nog mooier ontwikkelen dan Jullie tot nog toe konden/durfden te vermoeden.

  Het is ook Jou/Jullie heel oprecht en heel intens gegund!  Liefs, Succes en Mega Big Smile van me  Gerda Maria

This reply was deleted.