Gratis online sollicitatiecursus

Dit jaar zullen naar verwachting meer mensen vrijwillig of gedwongen op zoek gaan naar een nieuwe baan. Om hen te ondersteunen om een baan te vinden die werkelijk bij ze past, ontwikkelt Heart Management een online sollicitatiecursus.Er zijn nu vier afleveringen online (de gekleurde stappen) en iedere week komt er minstens één nieuwe aflevering bij. Bij een deel van de afleveringen zit een downloadbaar werkblad waarmee je thuis aan de gang kunt.1. Het verlies verwerken2. Beroep sollicitant3. Oriëntatie4. Mijn ideale baan5. Netwerken6. De sollicitatiebrief7. Het CVMotivatie: deze tips en oefeningen hebben in het verleden veel mensen aan werk geholpen waarin ze echt tot hun recht komen. Op dit moment begeleid ik vooral mensen in hun taak als leidinggevende. Dat betekent dat mijn kennis rond solliciteren ongebruikt bleef. Ik stel hem graag gratis ter beschikking opdat meer mensen tot hun recht komen op hun werk.Caroline Franssen
E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

 • Hoi Caroline,

  Wat een mooi initiatief. Het Spiritueel Ondernemers Netwerk helpt ook om mensen en organisaties te verbinden. Mijn inziens moet daartoe verder gekeken worden dan de traditionele matsching van functieprofielen en competenties.Mensen en organisaties moeten op zoek naar wie ze in essentie zijn. Ik maakte daartoe een handleiding voor het maken van je spirituele CV.
  Iedereen die zich met zijn reguliere CV aanmeldt krijgt van mij de handleiding. Kijk hier eens naar enkele reacties.
  Om hier het maximale uit te halen is enige begeleiding vaak welkom. Misschien kunnen we daarin wat voor elkaar betekenen.

  Succes en groeten,
  Theo
This reply was deleted.