Happy Valentine!

Volgende week zondag, 14 februari; is het Valentijn!

Bij deze een paar tips om hem, haar of jullie beiden te verrassen...

VOOR HEM

De Geheime Newton
Vind je het jammer dat je met je man soms niet over spirituele, filosofische of levensbeschouwelijke zaken kunt praten? Dan is De Geheime Newton het cadeau voor hem! Ik heb inmiddels al zovele mails ontvangen van vrouwen die door dit boek hun man niet alleen aan het lezen kregen, maar ook opeens nachtenlang gesprekken met hem hadden, net zoals in de eerste tijd toen ze nog smoorverliefd waren. Het boek dat het hart van je man opent (en slechts voor 12 euro 50 trouwens)! "Beter dan Dan Brown", zei Susan Smit! Bestel nu, met een persoonlijke liefdesboodschap, als je wil op: http://www.geertkimpen.com/bestellen.html

VOOR HAAR

Vrouwenpower
Het boek is nog maar één week uit, maar de positieve recensies van zowel lezers als recesenten stromen binnen! Vandaag nog kwam de recensie van het Leids Dagblad: 'Vrouwenpower’ eest als een chicklit, heeft de inhoud van een metafysisch werk en roept even veel spanning op als een thriller. Bovendien krullen de mondhoeken bij menig passage vanzelf omhoog. Ze neemt de lezer zelfs, heel subtiel, mee haar slaapkamer in."
Het ideale geschenk dus voor de man die zijn vrouw even stil wil krijgen, door haar uren van de wereld te laten zijn in dit boek waar iedere vrouw blij van wordt. Bestel nu, met een persoonlijke liefdesboodschap, als je wil op: http://www.vrouwenpower.eu/

VOOR JULLIE SAMEN
De Liefdessabbatavond.

Reeds honderden koppels hebben tijdens deze avonden het verliefde gevoel voor elkaar hervonden in een prachtig eeuwenoud ritueel, dat het geheime recept is voor levenslange verliefdheid. En vele mensen zijn de man of vrouw van hun leven tegen gekomen op een Sabbatavond.
Verras je partner door jullie in te schrijven voor één van de geplande sabbatavonden binnenkort.
19 maart in Twijzelerheide (bij Groningen).
26 maart in Amersfoort
16 april in Eindhoven
28 mei in Harderwijk
Meer info op: http://www.geertkimpen.com/lezingen.html of www.sabbatavond.nl

Volgend weekend is het zo ver, dus nog ruim een week de tijd om iets leuks en spannends te bedenken om jouw geliefde te eren en te verrassen!

Happy Valentine!
Geert

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk