Het Mysterie van de Liefde, in Zwolle

 

 

 

juni 2011

 

Nieuwe Lezing van Geert Kimpen...

HET MYSTERIE VAN DE LIEFDE

Zondag 12 juni om 15 u in de Sassenpoort in Zwolle.

 

Naar aanleiding van zijn nieuwe roman
“Rachel, of het mysterie van de liefde”
www.geertkimpen.com


 

Adres: Sassenpoort, Sassenstraat 53, 8011 PB Zwolle
Reserveren: contact@kracht-inspiratie.nl
Entree: 15 euro

Naar aanleiding van zijn derde roman �Rachel, of het mysterie van de liefde� trekt Geert Kimpen het land in met een nieuwe lezing.
Een inspirerende lezing waarin hij zoals bij zijn vorige twee boeken, ingaat op de achtergronden van zijn boek. In dit geval; de liefde. Met verve, humor, persoonlijke verhalen en tal van inzichten over de liefde, neemt hij u op sleeptouw.
Is een mens in staat zijn zielsverwant te herkennen? Of is iedere liefde een zinsbegoocheling, een verzengend vuur gedoemd vroeg of laat uit te doven? Is er werkelijk voor ieder mens een andere helft? Is een mens die denkt uit ontelbaren zijn zielsverwant te herkennen gezegend, of een dwaas? Is liefde eeuwig? Hoe kan het dat liefde door de ene onbeantwoord blijft terwijl de andere ervan overtuigd is dat het eeuwige liefde is? Komen zielsverwanten elkaar altijd tegen in dit leven? Kan iemand meerdere zielsverwanten hebben? Is het mogelijk om opnieuw je hart te openen wanneer het eenmaal gruwelijk is vertrapt? Is het waar dat in zaken van het hart alleen de vrouwelijke natuur zinnige dingen heeft te vertellen?

Over alles wat u altijd wilde vragen over liefde en zielsverwantschap maar nooit durfde omdat u niet wist tot wie u de vraag moest richten. Over het grootste mysterie van de menselijke natuur; het vermogen om lief te hebben...
De nieuwe lezing van Geert Kimpen: HET MYSTERIE VAN DE LIEFDE

Win een Reis naar Praag met de Eerste druk van Rachel, of het Mysterie van de Liefde!

 

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk