Herken je dit?:

Je bent ondernemer en werkzaam als coach, therapeut, healer, medium ect.en-

  • Je hebt een volle praktijk maar verdient niet voldoende inkomen
  • Je praktijk komt nauwelijks van de grond omdat je geen geld durft te vragen
  • Het ontbreekt je van de juiste marketingkennis en bent ervan overtuigd dat je het vanzelf naar je toekomt. Echter, de realiteit laat iets anders zien.
  • Je werkt vanuit je hart, hebt veel klanten, maar weinig vrije tijd 
  • Je vergeet je jezelf te promoten of doet het op een manier zonder resultaat.

Veel mensen met een spiritueel beroep  zoals healer, coaches, therapeuten e.d zijn ontzettend goed in hun vak en onmisbaar voor de wereld.

Ieder persoon heeft zijn of haar unieke gift om aan de wereld te geven. Daarvoor zijn ze hier. Maar vaak werken ze gratis of voor zeer lage prijzen waardoor ze nauwelijks rond kunnen komen.

Overtuigingen als: "Geld is voor mij niet belangrijk",. En "Dit is wat ik hier kom doen en zo is het nu eenmaal" zijn vaak dingen die ik hoor. 

Veel spirituele dienstverleners houden zichzelf onnodig klein. Dat is niet alleen vervelend voor jezelf maar je onthoud veel mensen de mogelijkheid om gebruik te maken van je diensten.

Veel dienstverleners die wél een volle praktijk hebben, worden geleefd door hun agenda waardoor ze nauwelijks tijd  hebben om verbinding met zichzelf te maken  Want naast een praktijk hebben ze vaak nog een gezin en een sociaal leven die onderhouden moet worden.

Weet je dat het ook anders kan?

Het is je geboorterecht om in overvloed te leven. Het is je geboorterecht om geld te verdienen met het werk wat jij het liefste doet. Het is je geboorterecht om een goede compensatie te krijgen voor de diensten die je levert.  En het is je geboorterecht om met zoveel mogelijk mensen jouw gift te delen terwijl je in overvloed leeft en genoeg vrije tijd hebt om van het leven te genieten.

En gelukkig kan dat allemaal!

Je kunt als spiritueel dienstverlener een ontzettend goedlopend bedrijf hebben. Met genoeg inkomsten, genoeg klanten én meer vrije tijd.

Niet door harder te werken, maar door juist slimmer te werken.  Tegelijkertijd bereik je een veel grotere groep mensen waardoor je met jouw boodschap meer mensen kunt helpen en dus je missie waar kunt maken.

Wil je weten hoe? Download dan mijn e-boekje:  “5 geheimen om te groeien naar een 100.000 euro business” . Ontdek hoe dit voor jou toepasbaar is. Zelfs in de recessie op een authentieke manier.

 Ga naar www.beautyminds.nl
 
 

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk