Hoe overleef ik... een regenachtige zomer...?

 Ook al zit het weer niet mee... om een goed boek te lezen, hoef je gelukkig niet noodzakelijk de deur uit.

1274206489_4_pMd4.jpegWil je de koude en regen verdrijven, en je hart verwarmen... lees dan het spannende liefdesverhaal "Rachel, of het Mysterie van de Liefde", een boek dat reeds door duizenden in hun hart wordt gekoesterd.

1297437401_4_Hlep.jpegBovendien... kun je met dit boek een reis voor 2 personen naar Praag winnen. Vliegtuig, een mooi hotel, een sabbatavond, en een rondleiding door mij en Christine inbegrepen! Maar... je antwoord moet voor 31 augustus binnen zijn. Hier vind je alle informatie: http://bit.ly/e93N06

1380663142_4_STbw.jpegEn... als je het boek via http://bit.ly/hkoKXt bestelt... heb je sowieso wat gewonnen: namelijk een kortingsbon van € 2,50,- voor de Levenskunstbeurs op zondag 28 augustus waar ik om 12 mijn lezing "Het Mysterie van de Liefde" geef, en Christine om 15u haar lezing Vrouwenpower (zie www.vrouwenpower.eu )
Het is een van de gezelligste en inspirerendste beurzen van Nederland; het volledige programma vind je op: www.levenskunstbeurs.nl

Kortom... laat het weer je humeur niet bepalen, maar kruip knus op de bank met een lekker boek dat je alle regenbuien doet vergeten.

Warme groet,
Geert
www.geertkimpen.com
E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk