Koop een huis met goede Feng Shui.

4554013899?profile=originalEen huis kopen kan een van de belangrijkste beslissingen van je leven zijn. Het huis moet aan veel eisen voldoen om geschikt voor ons te kunnen zijn. Het moet groot genoeg zijn voor de hele familie, het moet een geweldig locatie hebben, het liefst perfect onderhouden en het moet ons dat heerlijke thuis gevoel geven. Heel veel mensen baseren hun beslissing juist op deze gevoelens. Maar, hoe kunnen wij er zeker van zijn, dat na het intrekken het huis nog steeds goed zal voelen en ons veel geluk en voorspoed zal brengen?

 

Feng Shui komt met een paar basis regels over hoe verschillende huizen (door hun locatie, vorm, bouwjaar of kamerindeling) van invloed op ons leven kunnen zijn. Onthoud deze tips en zorg voor een goed nieuw begin voor jezelf (of jouw gezin) en vindt een huis met goede Feng Shui.

 

1.            Het is gunstiger als je een compleet nieuw huis koopt, een huis zelf bouwen of een huis grondig verbouwen is beter dan het intrekken in een bestaande woning met de restant energie van de vorige bewoners. Als je een huis verbouwt, zorg er voor dat de werkzaamheden, het hemelse (dak), aardse (vloer) en menselijke (interieur) aspect aanraken. Dit zal de energie van een oud huis doen revitaliseren.

2.            Kies een huis met reguliere vorm, vierkant of rechthoek is het beste. Een huis met ongelijkmatige vorm ontbreekt aan bepaalde hoeken. Dit kan het geluk van de bewoners negatief beïnvloeden. Het ligt er aan waar de ontbrekende sector zich bevindt, is het in het westen, dan kunnen de bewoners problemen met kinderen krijgen hebben. Mis je het zuidoosten van je huis, dan ontbreekt ook het welvaartsdeel van je huis. Dit gebrek zal zich dan ook op de een of andere manier in je leven manifesteren.

3.            Bekijk heel zorgvuldig de omgeving van een huis voor dat je hem koopt. Let op de aanwezigheid van yin gebouwen zoals kerken, kerkhoven, gevangenissen, ziekenhuizen, etc. in de (nabije) buurt. Dit type gebouwen in de dichte omgeving, kunnen de energie van je huis verstoren.

4.            De voordeur van het huis moet openen op een brede hal of een open ruimte. Huizen met kleine, benauwende entrees (binnen of buiten) zullen het volume aan geluk en welvaart die naar binnen komt limiteren. Als de gang te klein en te donker is, probeer dan met spiegels en verlichting, op strategische plekken  geplaatst, een ruimtelijk effect te creëren.

5.            De entree van een huis moet een massieve en rijke uitstraling hebben. Er moet een duidelijk verschil zijn tussen de voordeur en andere deuren. De voordeur moet altijd iets groter zijn dan de achterdeur.

6.            De voordeur mag niet in een lijn met andere deuren, ramen of de WC staan. Alle energie die het huis binnenkomt, vloeit er weer rechtstreeks uit of wordt in door de WC weggespoeld. De voordeur mag ook niet direct onder een badkamer of WC gelokaliseerd zijn. Koop dit type huis niet als je de plaats van de WC of de ramen en deuren niet kan veranderen. In zulke huizen kun je, je welvaart niet accumuleren.

7.            Koop nooit een huis met de keuken in de NW sector. Dit type huis beïnvloed het geluk van de vader van de huishouding negatief en maakt het soms onmogelijk om vader te worden. Als je al een dergelijk huis hebt gekocht, verplaats dan de keuken. Is het niet mogelijk, zorg er dan voor dat ten minste het fornuis niet in de NW hoek van de keuken staat.

8.            Slaapkamers mogen niet direct onder een WC, badkamer, fornuis of wasmachine geplaatst worden. De slaapkamers in de kelder, in een deel van het huis dat geen zonlicht krijgt of slaapkamers zonder ramen zijn ook zeer onheilzaam. Zulke slaapkamers hebben te veel yin energie en kunnen problemen met gezondheid veroorzaken. Zorg dat in je potentiële huis de slaapkamers goed gepositioneerd zijn of door een verbouwing goed gepositioneerd kunnen worden.

9.          Koop nooit een huis met een geblokkeerde entree. De entree kan door een berg, een muur, een ander gebouw, hoge bomen of een andere hoge structuur geblokkeerd worden. Zulke huizen ontbreekt het aan de Feniks formatie. Het betekent, dat ieder plan dat je maakt zal mislukken en er compleet gebrek aan succes zal zijn in alles wat je onderneemt. Een huis zonder Feniks symboliseert een leven zonder vooruitzichten.

10.          Vermijd een huis dat direct uitkijkt op een rechte weg. Het kan een kruispunt, een T-kruising of een Y-splitsing zijn. Het is een zeer ongunstige situatie en moet met Feng Shui remedies verholpen worden. Vermijd ook huizen op een drukke hoofdweg. Dit type huis heeft een te sterke yang energie. De energie beweegt te snel en loopt het huis voorbij zonder hem te kunnen voeden.

11.          Koop liever geen huis die op een driehoekig perceel staat of op een perceel die smaller aan de achterkant is. In zulke huis loop je een risico al je bezittingen te verliezen. De situatie moet met Feng Shui remedies verholpen worden.

 

Dit zijn de 11 basis regels voor huizen met goede Feng Shui, die je kunt gebruiken als je op zoek bent naar een nieuw huis. Het is zeker de moeite waard om de regels te onthouden en je toekomstige huis van te voren te analyseren om er zeker van te zijn of het huis een gunstige of ongunstige invloed op je leven zal hebben. De echte Feng Shui Master ruikt de grond en snuift de lucht op in de omgeving van een huis om de kwaliteit van de energie vast te stellen. Zo ver hoef je niet te gaan. Volg gewoon de tips en koop een huis die je veel geluk zal brengen.

Wena Brussaard

100% Feng Shui

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk