Maak jij je ook zorgen over 21 december 2012?Het is bijna zover, 21 12 2012! Het einde der tijden volgens de profeten, de Maya's en vele oudere volkeren. Wedden dat mijn nichtje normaal haar verjaardag viert op 22 december!Is het dan onzin dat de wereld vergaat? Of dat er een nieuwe tijd aanbreekt?

 

 Wat zou er gebeuren? Wat denk jij? Niets? Halen we de 22e opgelucht adem? Is het dan onzin dat de wereld vergaat? Of dat er een nieuwe tijd aanbreekt?

Zoals ik in mijn eerdere blogs schreef, tachtig procent van de mensheid heeft er geen weet van of legt het als onzin naast zich neer. Toch zal het niet onopgemerkt blijven. Maar angst hebben voor wat komen gaat is vooral een teken van niet geaard zijn en vooral van onwetendheid.

Onlangs kwam een jonge vrouw bij me in de praktijk,
ik noem haar in dit verhaal Sanne. Ze beefde helemaal, ze zat vol angstgevoelens. Ze was o zo bang want het einde was nabij! En ze begon te huilen. Sanne kwam uit een "nieuwetijds" gezin waar ze al jong de verhalen over 2012 meekreeg. Ze had er verschillende boeken over gelezen en wist het nu zeker, we vergaan binnenkort. Ze was ten einde raad want ze wilde nog niet dood! En weer begon ze te snikken.

Ze staat helaas niet alléén in haar angst. Sommige voorspellingen zijn ook werkelijk angstaanjagend. Het is op dit moment een hype, kijk maar eens naar Google, alleen al 25 miljard resultaten voor 2012! Eerst iets over de datum. Zelf heb ik uit verschillende bronnen opgestoken, dat NIEMAND, ook de Engelen, hulpgidsen en begeleiders de precieze datum kennen! Zelfs de beste mediums kunnen het niet voorspellen. Dat heeft te maken met het feit dat de hele verandering vergelijkbaar is met een geboorte.

De uitgerekende datum voor een bevalling is nauwkeurig te bepalen, maar slechts 4-5 % van de geboortes vinden plaats precies op die datum.  En ook al is de uitgerekende datum niet "gehaald" de zwangerschap is er nog steeds en de geboorte gaat echt wel komen. Zo moet je de voorspelde gebeurtenissen voor 2012  zien in een kader van acht jaar rondom de geplande datum. De verandering van de aarde die voorspeld wordt,  kan dadelijk (dus nu meteen) of in  april 2016 zijn.

Dan iets over de gebeurtenis zelf. Volgens insiders reizen we met ons zonnestelsel op onze aarde door de ruimte.


Op die reis gaan we door verschillende planetaire dimensieverschuivingen. Mogelijk gaan we door een soort trechter en komen dan in een ander universum of een andere plaats in de kosmos terecht. Eigenlijk gaat het zoals we dat noemen onze pet te boven. Wij met onze beperkte menselijke breinen kunnen dit niet bevatten. Het enige wat we wel moeten beseffen, dat het een gigamanifestatie op kosmisch niveau zal zijn en is onontkoombaar.

Het eerste teken zal een plotselinge verzwakking van het geomagnetische veld zijn. Hierdoor ontstaat een massale chaos. Als het dan overdag ook nog donker wordt is de paniek compleet. Op dat moment MOET je zorgen dat je kalm blijft en je instructies van je hart opvolgt. Je bent dan namelijk niet in de Hel beland, ook al lijkt het erop, maar in de dimensieverschuiving die mogelijk drie dagen duurt. Ga mediteren en stel anderen gerust. We hebben op deze transformatie gewacht.

Als je dit zo leest moet je ook beseffen dat ons bewustzijn of ziel onsterfelijk is. We hebben vóór we op deze aarde incarneerde al vele kosmische en aardse levens geleefd. We hebben dan ook al ruime ervaring opgedaan met het sterven! Ook al is ons bewuste geheugen hierover gewist, er is voldoende bewijs dat er leven na de dood bestaat en onze ziel weet dat. Je komt telkens terug in de een of andere vorm.

Feitelijk hoeven we dan niet bang te zijn voor de op hande zijnde gebeurtenis. Dat we angst ervaren als we denken dat we snel dood gaan, heeft vooral met ons lichaam te maken. Ons lichaam heeft een eigen bewustzijn, een eigen intelligentie en een overlevingsprogramma. Een lichaam zal er in eerste instantie alles aan doen om te overleven. Het hele systeem is daarop gericht.

Als het lichaam onbewuste gedachtes oppikt al dan niet uit het collectieve veld, dat er gevaar dreigt zal ze reageren met de aanmaak van stoffen die het mogelijk maken het onheil te keren voor levensbehoud. Een mooi voorbeeld is adrenaline om snel weg te wezen. Een prachtig systeem, maar niet voor de lange duur. Als het lichaam niet tot rust gebracht kan worden (zoals bij Sanne), omdat het voortdurend de boodschap krijgt dat het slecht af gaat lopen, loopt het de kans op een inzinking met heel veel psychische problemen.

Het is belangrijk om meer te weten te komen over die veranderingen. Op YouTube kun je nieuwe video's zien gemaakt door Drunvalo  Neem wat tijd om je door hem te laten informeren. Mij lijkt het een integere boodschapper. Maak je niet druk over de door hem genoemde Mer-Ka-Ba. De meesten hebben dit lichtlichaam nog van nature.

Ik eindig met dezelfde tekening als in het begin. Alleen anders ingekleurd en dan ziet er meteen een stuk vriendelijker uit. Om aan te geven dat vanuit licht er alles beter uit ziet dan vanuit duisternis.

Ria Feskens, Serenora, december 2012

Heb je naar aanleiding van deze tekst behoefte om te reageren? mail me dan info@serenora.nl
p/s Vorige week heeft Nora, mijn Chihuahua een zusje gekregen. Ze heet Sere (klik op de oranje tekst voor meer foto's)Wij wensen je fijne feestdagen en een goed begin van 2013.


E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk