Marcel de Arcturiaan

Mijn naam is Marcel ter Veer, ik ben een Arcturiaan.

Enige jaren geleden rond 2013, kwam het besef tot mij dat, ik een Arcturiaan ben. Ik werd hierin wakker gemaakt en werd het mij weer  bewust. De herkenning kwam terug en daarbij herinnering. Wat gepaard ging met een bijzonder emotioneel gebeuren in mij. Het thuiskomen, de herkenning , de herinnering en erkenning van zijn. Een Arcturiaan, geincarneerd als mens op aarde om mijn levenstaak te vervullen door mensen op aarde te helpen in ascentie en verder te helpen in hun ascentie proces en alles wat ze daarbij tegen komen op weg naar de 5e dimensie.

Ik ben een Arcturian Healer:

Arcturian Healing Technologie is een zeer geavanceerde multidimensionale healing techniek die gebruikt wordt voor de geest, lichaam en ziel.

Multidimensionaal betekent dat dit healing systeem werkt in alle dimensies als in het heden, verleden en de toekomst, zelfs als je een healing ontvangt in dit leven, ontvang je tevens  een healing in alle levens en in alle dimensies op het zelfde moment.Lees meer over Arcturian Healing, op mijn website www.marcelterveer.com

Hoe ben ik zo ver gekomen?

Ik begon mij steeds meer te verbinden met de Arcturianen en soms ook een poosje even niet. Het moest eerst allemaal nog indalen zeg maar, het besef en dan de vraag, wat moet ik er precies mee? Tot ik de wake up call kreeg op 11-11 om 11:11 uur s morgens, in een channeling sessie met AnnaH van Heezik. Wat voor mij begon als een gewoon skype consult, werd een life-changing wake-up call. Alles kwam in een stroom versnelling. De rode draad in de boodschap van Ashtar was en is: Laat zien wie je bent Marcel, je bent een Arcturiaan. Ashtar is een etherisch wezen van licht. Op het moment dat ik aangaf , ik ben een Arcturiaan, sprak Ashtar ineens  via AnnaH van Heezik en vertelde mij in het engels, dat de Lichtmeesters, Ashtar en de Engelen en natuurlijk de Arcturianen, graag met mij en door mij heen willen werken en of ik mijzelf niet wat meer wilde openen voor hun, door hen simpelweg meer toe te laten in mijn leven op dagelijkse basis.De rode draad in de boodschap was en is:Laat zien wie je bent  Marcel.Je bent een Arcturiaan.

Dat was een aanbod waar ik graag op in wilde gaan,waarbij ik ja zei en het contact met de Arcturianen verdiepte direct heel intens. Vanaf dat moment gaat alles in een stroom versnelling en lijkt het alleen maar meer te worden, een heel bijzondere reis.. Het oude is geweest werd mij  verteld en het nieuwe is , dus mijn oude praktijk mocht ik vaarwel zeggen.Ik mag dus mijzelf en mijn praktijk helemaal op nieuw in de vorm  neerzetten. Ik mag een Arcturiaan zijn in de vorm en de Arcturiaanse energie hier op aarde brengen, Arcturian Healing geven  samen met de Arcturianen. Nu  bemerk ik dat mijn energie ook iedere dag sterker wordt en mijn gave’s.

Ondertussen heb ik een geweldige Energetische Lifestyle Coach gehad aan AnnaH van Heezik. Hiermee heb ik echt de juiste coaching ontvangen op alle vlakken, om zo ook mijn praktijk opnieuw in de vorm neer te kunnen zetten. Ik heb er alle vertrouwen in dat mijn pad me nu vele nieuwe mogelijkheden brengt en daar mag ik straks de vruchten van plukken.Voel je vrij om met mij te contacten, te sparren,wie weet heb jij een soortgelijke life-changing ervaring gehad of zit je er nu midden in? Immers we krijgen niet overal een handboek bij. En het delen van de ervaringen is heel erg waardevol.

Ik wens je alle goeds op je pad. Hartegroet, Marcel

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk