Nieuws van Spiritueel Ondernemers Netwerk (2016-2)
14 februari  2016
28y_ods3sa23eubtaY5QX7QE97LHfpjSFx6CYkaEC6j47dyBAFvqc_vx_rRMiw5JipaCGT-lr7RWAKz5FRXvXEB1xmhtCLzAwlpJrYjQM4j7IC-jTipVDQxXXfKIbPtdVaTKdivaADq2p14nFSBvKzrdvw=s0-d-e1-ft#%3Ca%20href=?width=640
Hallo beste mensen,

 

Vandaag is het een mooie dag. Een dag die wereldwijd in het teken van de (romantische) liefde staat. Het is boeiend om te zien hoe die collectieve focus ons beïnvloed. Hoe we proberen juist deze dag speciaal te maken voor onze geliefde terwijl we daar elke dag de gelegenheid toe hebben. En mensen zonder partner worden zich mogelijk extra bewust van het gemis. Het zegt veel over onze overtuigingen en welke realiteit wij voor onszelf creëren.

Het bewust creëren van onze werkelijkheid is ook het onderwerp van onze volgende netwerkbijeenkomst. Inspirator, trainer en ervaringsdeskundige Suzanne Meijroos neemt ons mee om in de flow van bewuste creatie te komen. Het belooft een bijzondere middag te worden. Doe je mee?

Netwerkbijeenkomst 21 maart 2016: In de flow van bewuste creatie

Ergens diep van binnen weten we dat er meer mogelijk moet zijn, dat het niet nodig is om hard te werken, je aan te passen aan zakelijke regels, of plannen SMART te maken.
En ondertussen doe je zo je best......"Zo ging het ook bij mij, tot ik mijn focus ging verleggen en ik in een totaal nieuwe werkelijkheid terecht kwam." zegt Suzanne Meijroos. Uit eigen ervaring van zowel de frustratie, als de creatie, deelt Suzanne Meijroos haar eigen bevindingen en laat ons dat op deze middag ook ervaren.

4554024652?profile=originalHet is mogelijk om bewust te creëren. In een persoonlijke flow te komen en steeds meer informatie en vaardigheden te ontdekken in jezelf. Moeiteloos je werk te doen, en een stroom aan kansen op je pad te ontmoeten. Overvloed, inspiratie en geluk te ervaren in een balans die voor jou perfect is.
Met groots plezier gaan we samen ont-dekken wat er nodig is om midden in deze verbinding te staan. Het is altijd al de bedoeling geweest dat jij je in alle situaties krachtig en gelukkig kan voelen, en jouw spirit in volledige expressie de magische verbinding is met alles wat jou de adem beneemt.

Door de focus te verleggen en juist al onze spirituele kennis en vaardigheden in te zetten kunnen we deze natuurlijke expressie op gang brengen. We zullen contact maken met het eindeloze veld van potentie, het hogere zelf, en de eerste stappen zetten op weg naar moeiteloze en bewust creatie.

Deze middag geeft je de inspiratie jouw volledige authentieke spirituele expressie te delen, en zal je genoeg kennis, ervaring en tips geven om meteen te beginnen met bewuste creatie.

Meer informatie en aanmelden voor de netwerkbijeenkomst...

Wil je lezen hoe de vorige bijeenkomsten waren, lees dan de verslagen nog eens.

Liefdevolle groet,

Theo Buijsrogge

 

 

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk