Nieuws van Spiritueel Ondernemers Netwerk (2015-2)
5 juni 2015
Spiritueel Ondernemers Netwerk
Hallo beste mensen,

 

De zomer komt eraan. Vandaag is het al een tropische dag. Zou dat een voorbode zijn van een lange warme zomer. Hoe de zomer eruit zal zien kunnen we niet bepalen, wel hoe we daar op reageren. Ik wens je veel inspiratie om bij elk weer het leven van een zonnige kant te zien en ervaren.

Ik ben erg enthousiast over de volgende netwerkbijeenkomst. Arno Ramakers laat ons dan ervaren hoe we vanuit essentie kunnen verbinden met anderen in ons leven en werk. Ik heb jaren terug ooit een avond bijgewoond die werd geleid door Arno. Daar heb ik op treffende wijze het in en uit verbinding zijn ervaren en diverse waardevolle tools geleerd die ik succesvol in mijn coachings toepas. Ik was blij verrast toen hij zich ooit ook bij het Spiritueel Ondernemers Netwerk aansloot en heb me toen al voorgenomen om hem eens op de netwerkbijeenkomst uit te nodigen. Op 6 juli is het zover.

Netwerkbijeenkomst 6 juli 2015: Verbinden vanuit essentie

Afgelopen jaren hebben we uitgebreid de vraag 'Hoe kom ik in contact met mijn eigen weten' onderzocht. Wil je weten hoe dat was, lees dan de verslagen nog eens. Dit jaar gaan we onderzoeken hoe we vanuit dat eigen weten in verbinding kunnen zijn met anderen.

4554022862?profile=originalDe volgende bijeenkomst op 6 juli gaan we onder leiding van Arno Ramakers dit thema ervaren. Arno zal ons nu laten ervaren dat verbinden gaat over:
-    jezelf volledig inbrengen door tegelijkertijd jezelf volledig weg te cijferen.
-    je schaamteloos te verbinden, ongecensureerd.
-    weten en hanteren van de grenzen in de verbinding.
en dat echte verbinding kan ontstaan als je vergeet wat je weet (maar je wel dient te weten).


Ik zie er naar uit. Doe je mee?
Meer informatie en aanmelden voor de netwerkbijeenkomst...

Theory U praktijkdag, 24 juni 2015, Utrecht

4554022884?profile=originalTheory-U brengt spiritueel bewustzijn op een praktische en toegankelijke manier naar het bedrijfsleven. Het maakt diepgaande transformatie inzichtelijk en biedt praktische handvaten voor duurzame verandering.
Binnenkort is er een bruisende dag volop kennis- en praktijkvoorbeelden rondom deze moderne veranderaanpak. Tijdens de Theory U Praktijkdag komen theorie en praktijk samen en staat organisatievernieuwing met Theory U centraal. Het zal een boeiende dag vol kennis, leren en ontmoeten worden. Er zijn praktijkcases van o.a. Heineken en middelbare school Het Stormink, interactieve leersessies gericht op specifieke praktijkgerichte thema’s, een marktplein waar organisaties zichzelf presenteren en een feestelijke U-Xperience ter afsluiting.
Meer info en inschrijven...

Musical ONE

4554022898?profile=originalEen goede vriend van mij is al heel lang betrokken bij de productie van Musical ONE en nu is het moment aangebroken dat ze van start zijn gegaan en echte ondersteuning kunnen gebruiken van iedereen die het initiatief een warm hart toedraagt.

De Musical
De Musical gaat over de onmogelijke liefde tussen Amon en Mira tijdens de bouw van de grote piramide van Cheops 4000 jaar geleden. Een episch verhaal, modern vorm gegeven met humor, tragedie, prachtige muziek, uniek beleving’s decor… www.ONEdemusical.nl. Kijk en geniet….

ONE staat voor every ONE: meer eenheid, begrip en samenwerking tussen mensen, we zijn tenslotte één.
Deze productie wordt niet geproduceerd en gefinancierd door de welbekende theatermakers van Nederland maar door een heel speciaal team van absolute professionals uit de wereld van TV, Theater, Evenementen en Video Projectie producties. Dit team (een prachtige mix) heeft de ambitie iets unieks en iets bijzonders te maken en presenteren dat nog niet is vertoont. WERKELIJK nog nooit vertoont!

Dit project wordt mede mogelijk door jouw bijdrage. Niets is leuker dan ergens aan mee werken dat betekenis heeft. Ondersteunen jullie net als ik het team om de mooiste Musical te maken die een gevoel en wens van ons allen vertegenwoordigt? Bouw ook mee aan ONE de musical ...

Spirit4U

4554023269?profile=originalZit je met vragen of twijfels over jouw toekomst? Heb je nood aan duidelijkheid of bevestiging? Bij Spirit4U krijg je raad van mediums, astrologen, tarotisten, helderzienden en spirituele coaches. Ze zijn er voor jou, samen met jou bekijken ze wat je bezighoudt en vinden antwoorden en oplossingen. Een warm en duidelijk gesprek met één van de consulenten geeft je net die extra energie om weer positief verder te gaan op je weg. www.Spirit4U.nl

Het in balans brengen van mannelijke en vrouwelijke energie: de voorbeeldfunctie van Nederland en België en de betekenis van vrouwen(groepen) en zielerollen hierin.

michaelsysteem-logo-200x200.gifPeriodiek hebben we een gesprek met onze spirituele gids Michael, de bron voor ons boek Michaelsysteem, de essentie van je persoonlijkheid.

Recent bespraken we het huidige transformatieproces dat zal leiden naar een andere manier van leven en omgaan met elkaar en met moeder aarde. Het gaat nog meer leiden naar een levenswijze vanuit het hart en het gaan voor het algemeen belang. Het gesprek lees je op de website: www.michaelinzicht.nl.

Stel zelf een vraag aan Michael... of lees alle antwoorden van spirituele gids Michael over bijvoorbeeld twijfels om het juiste pad te volgen of de juiste werkplek te hebben.

Even kort

Hartgroet,

Theo Buijsrogge

 

 
E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk