Nieuws van Spiritueel Ondernemers Netwerk (2015-3)
7 augustus 2015
Spiritueel Ondernemers Netwerk
Hallo beste mensen,

 

Het is volop zomer en voor velen ook vakantie. Als ik naar mezelf kijk, dan is dat een mooi moment om alles eens los te laten en in alle vrijheid te reflecteren op het leven. Voordat het zover is heb ik de basis gelegd voor de volgende netwerkbijeenkomst.

Op mijn eerdere verzoek om een bijdrage te leveren kreeg ik een reactie van Monique Dankers. Zij wilde graag iets doen met The Work, waar zij, als ervaren trainer/coach, jarenlange ervaring mee heeft. Daar werd ik meteen erg enthousiast van. The Work van Byron Katie heb ikzelf als heel waardevol en krachtig ervaren, dus ik zie er naar uit. 5 oktober 2015 is het zo ver! Doe je mee?

Netwerkbijeenkomst 5 oktober 2015: The Work van Byron Katie

Afgelopen jaren hebben we uitgebreid de vraag 'Hoe kom ik in contact met mijn eigen weten' onderzocht. Wil je weten hoe dat was, lees dan de verslagen nog eens. Dit jaar gaan we onderzoeken hoe we vanuit dat eigen weten in verbinding kunnen zijn met anderen.

byron%20katie.jpg?width=163

De volgende bijeenkomst gaan we de krachtige principes van 'The Work van Byron Katie' ervaren.

Monique Dankers is daar heel ervaren in en zal ons daarin begeleiden.


Meer informatie en aanmelden voor de netwerkbijeenkomst...

Musical ONE

4554022898?profile=originalHet gaat door!

De vorige nieuwsbrief gaf ik aandacht aan de crowdfunding van deze musical. Dat is gelukt, dus het gaat allemaal door. Zie meer op www.ONEdemusical.nl


De Musical
De Musical gaat over de onmogelijke liefde tussen Amon en Mira tijdens de bouw van de grote piramide van Cheops 4000 jaar geleden. Een episch verhaal, modern vorm gegeven met humor, tragedie, prachtige muziek, uniek beleving’s decor… www.ONEdemusical.nl. Kijk en geniet….

ONE staat voor every ONE: meer eenheid, begrip en samenwerking tussen mensen, we zijn tenslotte één.
Deze productie wordt niet geproduceerd en gefinancierd door de welbekende theatermakers van Nederland maar door een heel speciaal team van absolute professionals uit de wereld van TV, Theater, Evenementen en Video Projectie producties. Dit team (een prachtige mix) heeft de ambitie iets unieks en iets bijzonders te maken en presenteren dat nog niet is vertoont. WERKELIJK nog nooit vertoont!

Gratis video cursus en eBook

RogerGielen.jpg?width=151Voor veel ondernemers komt er een moment dat ze het materiële aspect van hun leven op orde hebben en dat het niet alleen meer draait om winst. Zij vragen zich soms af: "Is dit alles?" Heb jij ook wel eens het gevoel dat er meer uit jezelf en het leven valt te halen? Verlang je er naar meer bij te kunnen dragen?

Dan is het tijd om te onderzoeken wat jouw true purpose is. Als jij wil weten wat de sleutel is om jouw true purpose te ontdekken, registreer je dan nu voor de gratis video cursus: How to Discover Your True Purpose die start in september en ontvang direct het gratis eBook: An Entrepreneur's True Purpose. MELD JE NU AAN . . .

Even kort

Zonnige groet,

Theo Buijsrogge

 

 
E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk