Nieuws van Spiritueel Ondernemers Netwerk (2016-1)
3 januari 2016
Spiritueel Ondernemers Netwerk
Hallo beste mensen,

 

Weer een nieuw jaar, nieuwe ronde, nieuwe kansen, nieuwe keuzes. Maak er iets moois van.

Ik wens dat je in 2016 helemaal in je ELEMENT zult zijn...

(Klik voor de onderliggende boodschap op onderstaande video/afbeelding, of bekijk het interactieve origineel)

4554020667?profile=original

Netwerkbijeenkomst 18 januari 2016: Stem-verbinding

Afgelopen jaren stonden de bijeenkomsten in het teken van de vraag Hoe maak ik contact met mijn innerlijk weten?. Wil je weten hoe dat was, lees dan de verslagen nog eens. We richten ons nu op het in verbinding zijn met anderen.

stembevrijding2.jpg?width=150In de volgende bijeenkomst gaan we d.m.v. stembevrijding en -healing ervaren hoe onze stem de verbinding met de ander kan beïnvloeden. We worden hierbij deskundig begeleidt door Jacky Peeters.

Je stem is een zeer krachtig helingsinstrument. En het mooie is: je hebt haar altijd tot je beschikking. Stembevrijding en Stemhealing bieden een weg om jezelf stap voor stap te helen met behulp van klanken en zingen. Zo wordt jouw stem een wegwijzer naar je ziel. Door te luisteren naar je lichaam en je over te geven aan de klanken die komen, is het mogelijk jezelf in alle toonaarden te uiten en al doende blokkades en oude overtuigingen te transformeren.

Wie wel eens samen met of voor anderen gezongen heeft, kan gemerkt hebben dat dit verbindend werkt.  Zingen nodigt uit kwetsbaar en open te zijn, je kunt je niet (meer) verbergen.
Tijdens de bijeenkomst kun je ervaren hoe zingen en klinken jou opent en je met de ander verbindt.
Het eerste deel van de middag kun je proeven aan stembevrijding door het zingen van je naam (en die van de ander), tijdens het tweede deel aan het geven en ontvangen van een (korte) stemhealing. Je kunt dan de verbinding op een diep niveau met elkaar aangaan en voelen. Je voelt deze namelijk in je lichaam en  je hart. Door de overgave van alle betrokkenen ontstaat een gevoel van wederzijds stromen en heling.


Meer informatie en aanmelden voor de netwerkbijeenkomst...

Hoe een turbulente wereld bijdraagt aan onze transformatie en hoe jij je hierbij vanuit vertrouwen kunt laten bekrachtigen

michaelsysteem-logo-200x200.gif?width=151Periodiek hebben we een gesprek met onze spirituele gids Michael, de bron voor ons boek Michaelsysteem, de essentie van je persoonlijkheid.

We leven in een turbulente wereld met heftige maatschappelijke ontwikkelingen. Wij vertrouwen erop dat de stroomversnelling van de transformatie waarvan we deel uitmaken ons sneller helpt naar een verdraagzamer en vrediger wereldsamenleving. Alle zaken die spelen komen naar de oppervlakte en manifesteren zich. Dat helpt om zaken zichtbaarder te maken waardoor we ervoor kunnen kiezen door te pakken naar een leven van universele acceptatie en liefde-volheid. De vraag is hoe je hierbij trouw kunt blijven aan je bewuste zelf, vertrouwen hebben in het transformatie proces en dit vertrouwen ook uitstralen naar je omgeving. Daarom hebben we recent weer dit thema met Michael besproken.Het gesprek staat op www.michaelinzicht.nl.

Daarin lees je over de betekenis die we kunnen geven aan de huidige turbulentie, over het innerlijke ijkpunt waaruit je vertrouwen kunt putten en bij kunt dragen aan de mooie energie die onder meer boven Nederland hangt en meer ...

Stel zelf een vraag aan Michael... of lees alle antwoorden van spirituele gids Michael over bijvoorbeeld twijfels om het juiste pad te volgen, jezelf manifesteren of de juiste werkplek te hebben.

Even kort

  • Een update van ons ledenaantal: 4.488 op NING, 8.051 op LinkedIn, 930 op facebook en 1.835 volgers op Twitter.
  • Ben je wel lid van de LinkedIn-groep en nog niet van de online community op NING, met nog meer mogelijkheden om jezelf en je activiteiten onder de aandacht te brengen? Meld je dan daar ook even. Dat kan zelfs met je LinkedIn account!
  • Petities en andere bewustzijnsacties: Vergroot het bewustzijn van de samenleving en geef aandacht aan wat je veranderd wilt zien.

Succes en warme groet,

Theo Buijsrogge

 

 
E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk