Nieuws van Spiritueel Ondernemers Netwerk (2016-2)                                18 april 2016

Spiritueel Ondernemers Netwerk
Hallo beste mensen,

 

Ik geniet altijd erg van de lente. De zon die lekker warm is en nog niet te heet, de natuur die alles weer vernieuwt en de vogels die fluiten. Ik denk dan vaak aan de uitspraak "Het zingen van de vogels is de poort tot de hemel". Ik wens jou ook veel hemelse ervaringen in de lente.

De vorige netwerkbijeenkomst ging over bewuste creatie en wat we kregen was een onbewuste creatie en dat had een bijzondere wending en leverde voor iedereen een mooi leermoment op. Het verslag geeft een mooie impressie. Wil je de bewuste creatie met Suzanne wat uitgebreider ervaren, kijk dan eens naar het Conscious Creation seminar.)

Ik zie uit naar de volgende netwerkbijeenkomst. Op dinsdag 31 mei is het zover.

Netwerkbijeenkomst 31 mei 2016: Het ritme van verbinding

Afgelopen jaren hebben we uitgebreid de vraag 'Hoe kom ik in contact met mijn eigen weten' onderzocht. Wil je weten hoe dat was, lees dan de verslagen nog eens. Nu staan de bijeenkomsten in het teken van het in verbinding zijn met anderen.

4554012086?profile=originalRitme ondersteunt het maken van contact met jezelf en met de ander. De volgende bijeenkomst op 31 mei gaan we dit onder leiding van Henri Surquin ervaren. Met behulp van uiteenlopende instrumenten leren en ervaren we om af te stemmen op het ritme in onszelf en het ritme in de ander. Met hoofd, hart en handen geven we expressie aan ons eigen ritme en vinden al snel het gedeelde ritme, het unieke ritme in verbinding met de ander.
We leren deze middag in een natuurlijke staat van verbinding te komen en dit principe toe te passen in de dagelijkse praktijk.

Ik zie er naar uit. Doe je mee?
Meer informatie en aanmelden voor de netwerkbijeenkomst...

Symposium Ziel en zakelijkheid

4554025694?profile=originalBent u als bedrijf of persoon voldoende geïnformeerd om in te spelen op de verschillende facetten van de nieuwe samenleving? Tijdens het symposium Ziel en Zakelijkheid inspireren de pionierende sprekers u over de nieuwe pilaren van samenleving 3.0. Zielenzakelijkheid.org nodigt u uit om, samen met een paar van de beste sprekers van Nederland, deel uit te maken van een inspirerende dag, waarbij elk van hen de pilaren van de nieuwe samenleving: People, Planet, Profit, Prophecy, Passion en Promise, door middel van een interessante lezing belichten.

Imca Marina inspireert op unieke wijze de noodzaak van Passion bij het functioneren in de nieuwe samenleving. Remmelt Schuuring, oprichter van de grootste werknemerscoöperatie van Nederland, belicht het verschil tussen oude en nieuwe organisatiestructuren. De lezing van Ad Broere werpt een kritische blik op ons huidige economisch stelsel en de gevolgen daarvan en Annelies Oosterhoff vertelt over de nieuwe waarden en normen die van belang zijn bij het zien en gezien worden in samenleving 3.0. Ook de hedendaagse voeding en onze planeet passeren de revue, onder leiding van Frits van der Blom en Ad Bonis. Dagvoorzitter Peter den Haring, zorgt ervoor dat het geheel op unieke wijze aan mekaar wordt geknoopt.

Het symposium kost €397 (incl. btw) en wordt gehouden op 31 mei 2016 in restaurant Kantien te Utrecht. Bestel tijdig uw kaarten, het aantal plaatsen is beperkt!
Meer info en inschrijven...

TopConsulenten

TopCon-Logo-icon-100x93.png?width=200Topconsulenten.nl biedt een oplossing voor ondernemers om betaald te worden voor telefonische hulp aan klanten. Op de website kunnen ondernemers zich presenteren en aangeven welke middelen zij bieden om klanten te helpen. Een account is gratis.
Meer info en aanmelden...

Nieuwe gesprekken met Michael

michaelsysteem-logo-200x200.gifPeriodiek hebben we een gesprek met spirituele gids Michael, de bron voor ons boek Michaelsysteem, de essentie van je persoonlijkheid.

Recent bespraken we verschillende onderwerpen die nu op de website www.michaelinzicht.nl zijn gepubliceerd.

Stel zelf een vraag aan Michael... of lees alle antwoorden van spirituele gids Michael over zeer verschillende thema's, ook wat jou nu bezig houdt.

Even kort

  • Het Spiritueel Ondernemers Netwerk is op vele plaatsen te vinden: Eigen website, online community op NING, Groep op LinkedIn, Groep op facebook en op Twitter.
  • Ben je wel lid van de LinkedIn-groep en nog niet van de online community op NING, met nog meer mogelijkheden om jezelf en je activiteiten onder de aandacht te brengen? Meld je dan daar ook even. Dat kan zelfs met je LinkedIn account!
  • Petities en andere bewustzijnsacties: Vergroot het bewustzijn van de samenleving en geef aandacht aan wat je veranderd wilt zien.

Lentegroet,

Theo Buijsrogge

 

 
E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk