Hallo lieve mensen,

De LinkedIn-groep groeide altijd al harder dan de NING-netwerksite en heeft inmiddels de 4000 gepasseerd. Er wordt vooral intensief met elkaar gecommuniceerd. Je vindt er uiteenlopende inspirerende en leerzame dialogen zoals Wat staat er op jouw tegeltje? en die over affirmeren en positief denken welke uitloopt in een diepgaande dialoog over non-dualiteit en persoonlijke ervaringen.

Deze NING-netwerksite heeft een grotere functionaliteit. Zal ik het verder uitbreiden met foto's en chat? Stem even meeen kijk weer eens rond om jezelf op ideeën te brengen.

Het stemt mij dankbaar dat mijn initiatief van vijf jaar geleden tot zoiets moois is uitgegroeid. Ik wens iedereen nog heel veel inspiratie. In deze nieuwsflits geeft ik je diverse suggesties.

Netwerkbijeenkomsten

Ik krijg nog steeds een warm gevoel als ik terugdenk aan onze netwerkbijeenkomst op 23 januari.Lees nog eens terug hoe Danielle Ploegmakers het heeft ervaren: verslag netwerkbijeenkomst 23-1-12 of lees de impressies van vorige bijeenkomsten hier.

De volgende bijeenkomst is op 19 maart 2012. Meer informatie en aanmelden...

Voor degenen die niet de hele middag van hun werk kunnen is er de mogelijkheid vanaf 17:00 uur aan de netwerkborrel mee te doen. Meld je snel aan, want de ervaring leert dat de belangstelling groter is dan de beschikbare ruimte.
Ik krijg regelmatig vragen om bijeenkomsten te organiseren in diverse delen van het land. Die verzoeken kan ik niet inwilligen, maar het staat iedereen vrij om in de regio zelf een ontmoeting van gelijkgestemden te organiseren. Ik heb de site iets aangevuld om dat te faciliteren. Kijk in de Groep Netwerkbijeenkomsten voor een korte instructie.
Je vind nu alle netwerkbijeenkomsten snel via een submenu onder Activiteiten op de menubalk.

Onkruidbeurs met korting
banner-onkruidbeurs.jpg?width=179De onkruidbeurs is al jaren een succes. Dit jaar is Houten op 18 maart weer het spirituele centrum van Nederland. Ook ik geef dan, samen met mijn mede auteurs, een lezing over ons nieuwe boek. Met de organisatie maakte ik de afspraak dat alle leden van het Spiritueel Ondernemers Netwerk voor slechts € 10 de beurs kunnen bezoeken. Laat daarvoor als bewijs van je lidmaatschap een afdruk van je eigen profielpagina zien bij de expo-kassa (rechts van de reguliere entree). Tot ziens!
Meer over de onkruidbeurs...

Michaelsysteem, de essentie van je persoonlijkheid

michaelsysteem-logo-200x200.gif?width=100Na mijn vorige aankondiging keken al veel mensen naar de website bij mijn nieuwe boek, dat ik samen met Christy van den Putten en Philip van der Most schreef. De voorlopige mogelijkheid om online jouw zielerol te bepalen werd al veelvuldig gebruikt. Deze was tijdelijk offline en is nu in definitieve vorm weer beschikbaar. Wil jij weten wie je bent en wat je hier te doen hebt, kijk dan eens op www.michaelinzicht.nl.

Het Michaelsysteem is speciaal toepasbaar voor mensen die zichzelf en anderen willen begrijpen. Daardoor kunnen ze waardevoller samenleven, samenwerken en anderen coachen, begeleiden of leidinggeven.

De officiële boekpresentatie vindt plaats op 21 maart 2012. Kom je ook? Meer informatie en aanmelden...

Authentic Communication pankhurstmed.jpg?width=117
How to be More Successful in Your Life and Business
In deze lezing geeft Christian Pankhurst je inzicht in een van de belangrijke vaardigheden waarover je heden ten dage kunt beschikken, in een wereld die in zeer korte tijd drastisch verandert: de kunst van authentiek communiceren. De kwaliteit van jouw communicatie zal bepalen of je de aandacht van de mensen weet te krijgen en vast te houden.
Lezing: 28 maart 2012, Workshop: 14 april 2012.

Meer informatie en aanmelden....


Science and Nonduality Conference in Nederland

4554012293?profile=original

29 mei - 3 juni 2012
(Her)ontdek wie je werkelijk bent!

De 1e Europese Science and Nonduality Conference is een 5-daags internationaal evenement waar meer dan 30 vooraanstaande wetenschappers, filosofen en spirituele leraren samenkomen om inzichten te delen in wie wij werkelijk zijn, als individuen en ook als maatschappij. Deze ontdekkingstocht is gebaseerd op baanbrekende wetenschap en stemt overeen met de oeroude, mystieke wijsheid van nondualiteit - het diepe inzicht in de eenheid en onderlinge verbondenheid van al het leven. Bezoek voor meer informatie de website: SAND Europe(Wil je nog meer je eigen werk promoten en bijdragen aan dit netwerk? Adverteer dan ook: Meer informatie...

Praktische tips en links

Je vragen, opmerkingen of suggesties, zie ik als altijd graag tegemoet.

Warme groet en tot snel,


Theo Buijsrogge

 

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk