Hallo beste mensen,

Afgelopen maand beleefden we weer een mooie netwerkbijeenkomst met bijzondere momenten. lees eens de impressie van Mariella in de groep Netwerkbijeenkomsten. Daarin vind je ook links naar tijdens de bijeenkomst genoemde informatie.

4554012086?profile=originalWil je er de volgende keer bij zijn, meld je dan alvast aan voor de netwerkbijeenkomst van 18 juni 2012.

Ik merk dat er altijd mensen bij zijn die starten met hun eigen onderneming en zich afvragen wat ze moeten doen om voldoende klanten en omzet te krijgen. In de verslagen van de afgelopen keren vind je al diverse suggesties. Als thema voor de volgende keer heb ik daarom Hoe wordt ik succesvol spiritueel ondernemer? gekozen.
Ik werd hiertoe extra getriggerd bij een lezing van Christian Pankhurst over de kunst van het authentiek communiceren. Hij vertelde dat veel mensen, als ze onvoldoende klanten hebben, denken dat ze onvoldoende of onjuist aan marketing doen. De oorzaak ligt echter veelal in het niet echt authentiek zijn. Hij bracht daarmee heel helder mijn gevoel onder woorden. Aan de hand van zijn eigen ervaring liet hij heel duidelijk zien waar dat aan ligt, wat echte authentieke communicatie betekent en waarom dit zoveel effect oplevert. Heel waardevol! Op 14 april geeft hij een workshop die ik zeker kan aanbevelen.

Ter voorbereiding op de netwerkbijeenkomst heb ik discussies (NING, LinkedIn) gestart met dezelfde vraag Hoe wordt ik succesvol spiritueel ondernemer? Wat is jouw antwoord?

Regiobijeenkomsten

Ik krijg regelmatig vragen om bijeenkomsten te organiseren in diverse delen van het land. Die verzoeken kan ik niet inwilligen, maar het staat iedereen vrij om in de regio zelf een ontmoeting van gelijkgestemden te organiseren. Ik heb de site aangevuld om dat te faciliteren. Kijk in de Groep Netwerkbijeenkomsten voor een korte instructie.
Je vind alle netwerkbijeenkomsten snel via een submenu onder Activiteiten op de menubalk.

Inhoud netwerksites

Foto's: Er zijn al veel foto's geplaatst. Zet ze daarom in een album om beter gevonden te worden.

Discussies: Als je iets leuk vind, klik dan even op Vind ik leuk (NING) of Interessant(LinkedIn), dat helpt anderen te vinden wat waardevol is.

Activiteiten: heb je herhalende evenementen, dan kun je die eenvoudig kopiëren (zie onder de knop opties)

Mededelingen: Jouw (commerciële) mededeling op de startpagina: Lees dit bericht: Waar plaats ik welk bericht?.

The Artist's Way, Laat je creativiteit stromen!julia-photo.jpg?width=107

Creativiteit is de communicatie van het universum, de creërende kracht. Stel je voor als je creativiteit zonder blokkades zou stromen hoe je als ondernemer, ouder, partner, mens succesvol zult zijn.Ontdek en boor je creatieve zelf aan met Julia Cameron, auteur van de baanbrekende bestseller The Artist's Way.

Lezing: 11 mei 2012, Workshop: 12-13 mei 2012.

Meer informatie en aanmelden....

Science and Nonduality Conference in Nederland

4554012293?profile=original

29 mei - 3 juni 2012
(Her)ontdek wie je werkelijk bent!

De 1e Europese Science and Nonduality Conference is een 5-daags internationaal evenement waar meer dan 30 vooraanstaande wetenschappers, filosofen en spirituele leraren samenkomen om inzichten te delen in wie wij werkelijk zijn, als individuen en ook als maatschappij. Deze ontdekkingstocht is gebaseerd op baanbrekende wetenschap en stemt overeen met de oeroude, mystieke wijsheid van nondualiteit - het diepe inzicht in de eenheid en onderlinge verbondenheid van al het leven. Bezoek voor meer informatie de website: SAND Europe(Wil je nog meer je eigen werk promoten en bijdragen aan dit netwerk? Adverteer dan ook: Meer informatie...

Agenda

Links

Je vragen, opmerkingen of suggesties, zie ik als altijd graag tegemoet.

Groet van hart tot hart,


Theo Buijsrogge

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk